Casecentive Leren Wallet case iPhone XS zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €29.99

Aanbieding prijs €24.99

De Casecentive Leren Wallet Case iPhone XS zwart geeft je de mogelijkheid om je iPhone en pasjes op een veilige manier op te bergen. Een kwaliteitscase van Casecentive!


- Strak ontwerp 
- Gemaakt van PU leer 
- Case ook als stand te gebruiken, zodat je rustig video's kan kijken
- De hoes is gemaakt van super zachte siliconen 

Devices Apple iPhone XS

Regular Price: €29.99

Aanbieding prijs €24.99

Casecentive Leren Wallet Case iPhone XS zwart

In de Casecentive Leren Wallet Case voor iPhone XS in de kleur zwart kun je niet alleen je iPhone kwijt, het is ook mogelijk om je pasjes op te bergen. Dit zorgt voor een multifunctionele case. Doordat je je pasjes kunt opbergen, hoef je niet meer overal je portemonnee voor mee te nemen en dat geeft de case nog meer functie. Naast functie en bescherming biedt de Casecentive Wallet Case meer, de hoes zorgt er ook voor dat het scherm en de knoppen van je iPhone toegankelijk blijven, zodat je geen hinder ondervindt van de case tijdens het gebruik. Verder kan de case kan ook als standaard worden gebruikt om de telefoon op de zijkant overeind te houden. Een case als deze biedt je vele voordelen en gemakken om de iPhone te ondersteunen!

Top functionaliteit en strak design

Het strakke design van deze hoes met onder andere een magnetische sluiting en een siliconen binnenhoes maakt je iPhone XS compleet. Het buitenmateriaal is gemaakt van PU leer en samen met de zwarte kleur geeft dit de case een luxe uitstraling. Dankzij de verschillende standen is het hoesje bruikbaar in meerdere situaties, bijvoorbeeld bij het kijken van video's of bij videobellen.

SKU SBT717
Product SKU 8944688062221
EAN 8944688062221
Kind of case / bag Flip case, Wallet case
Devices Apple iPhone XS
Brand Casecentive
Color Black
Material Leather