Casecentive Shockproof case iPhone 12 / iPhone 12 Pro clear

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€19.99

De Casecentive Shockproof case staat voor maximale bescherming en komt met een spatwaterdichte behuizing. De rubberen rand rondom de case vangt vallen en stoten op alsof het niets is.


Uniek ontwerp
- Spatwaterdichte behuizing
- Slank, stijlvol en functioneel
- Geribbelde rand voor extra grip
- Eenvoudige installatie van de case
- Compatibel met draadloos opladen
- Behoudt uitstekende geluidskwaliteit
- Voorzien van een transparante achterkant


€19.99

Casecentive Shockproof case iPhone 12 / iPhone 12 Pro clear

De Casentive Shockproof case is opgebouwd uit een robuuste en stevige behuizing. Een verhoogde rand rondom de camera zorgt tevens voor extra bescherming. De Shockproof serie van Casecentive is te gebruiken met draadloze opladers en is voorzien van ribbeltjes aan de zijkant voor meer grip in de hand. Je installeert de case erg eenvoudig. Klik de iPhone in de voorkant van de case - klikt de achterkant in de case en sluit de sluiting aan de onderkant van de case. Maak voor installatie altijd gebruik van een watertest en volg de instructies!

Spatwaterdicht iPhone 12 / iPhone 12 Pro hoesje

Doordat de Casecentive Shockproof case spatwaterdicht is, hoef je je geen zorgen meer te maken over plotselinge regenbuien of een omgestoten glas die over jouw iPhone valt. In tegenstelling tot andere spatwaterdichte iPhone cases, komt deze zonder een ingebouwde screenprotector. Hierdoor blijft de iPhone prettig in gebruik. Dit unieke design zorgt er daarnaast voor dat de geluidskwaliteit niet verslechtert. 

iPhone case voor maximale bescherming

Door gebruik te maken van meerdere lagen, kan de Shockproof serie van Casecentive maximale bescherming bieden. De verhoogde randen bieden bescherming aan jouw iPhone scherm wanneer deze op tafel ligt. Al deze eigenschappen maken de Casecentive Shockproof case tot één van de beste in zijn soort. 

Transparant Casecentive hoesje

De achterkant van de Casecentive Shockproof case is volledig transparant. Hierdoor blijft het bijzondere design van de iPhone 12 / iPhone 12 Pro, de kleur en het bekende Apple logo altijd zichtbaar.

SKU SBW302
Product SKU 8720153792950
EAN 8720153792950
Kind of case / bag Back case (achterkant), Extreme bescherming
Brand Casecentive
Color Clear