Casecentive Shockproof case Samsung Galaxy S21 Ultra black

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€19.99

De Casecentive Shockproof case staat voor maximale bescherming en komt met een spatwaterdichte behuizing. De rubberen rand rondom de case vangt vallen en stoten op alsof het niets is.


Uniek ontwerp
- Spatwaterdichte behuizing
- Slank, stijlvol en functioneel
- Geribbelde rand voor extra grip
- Eenvoudige installatie van de case
- Compatibel met draadloos opladen
- Behoudt uitstekende geluidskwaliteit
- Voorzien van een transparante achterkant

Devices Samsung Galaxy S21
€19.99

Casecentive Shockproof case Samsung Galaxy S21 Ultra black

De Casentive Shockproof case is opgebouwd uit een robuuste en stevige behuizing. Een verhoogde rand rondom de camera zorgt tevens voor extra bescherming. De Shockproof serie van Casecentive is te gebruiken met draadloze opladers en is voorzien van ribbeltjes aan de zijkant voor meer grip in de hand. Je installeert de case erg eenvoudig. Klik de Galaxy S21 Ultra in de voorkant van de case - klikt de achterkant in de case en sluit de sluiting aan de onderkant van de case. Maak voor installatie altijd gebruik van een watertest en volg de instructies!

Spatwaterdicht Galaxy S21 Ultra hoesje

Doordat de Casecentive Shockproof case spatwaterdicht is, hoef je je geen zorgen meer te maken over plotselinge regenbuien of een omgestoten glas die over jouw Galaxy S21 Ultra valt. In tegenstelling tot andere spatwaterdichte Galaxy S21 Ultra cases, komt deze zonder een ingebouwde screenprotector. Hierdoor blijft de Samung Galaxy prettig in gebruik. Dit unieke design zorgt er daarnaast voor dat de geluidskwaliteit niet verslechtert. 

Samsung case voor maximale bescherming

Door gebruik te maken van meerdere lagen, kan de Shockproof serie van Casecentive maximale bescherming bieden. De verhoogde randen bieden bescherming aan jouw Galaxy S21 Ultra scherm wanneer deze op tafel ligt. Al deze eigenschappen maken de Casecentive Shockproof case tot één van de beste in zijn soort. 

Transparant Casecentive hoesje

De achterkant van de Casecentive Shockproof case is volledig transparant. Hierdoor blijft het bijzondere design van de Samsung Galaxy S21, de kleur en het bekende Samsung logo altijd zichtbaar.

SKU SBW364
Product SKU 8720153793094
EAN 8720153793094
Kind of case / bag Back case (achterkant)
Devices Samsung Galaxy S21
Brand Casecentive
Color Black
Material Hard plastic (Polycarbonaat)