Casecentive Shockproof Leren back case iPhone 13 Mini zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€22.99

Met deze Casecentive Shockproof Leren Back case iPhone 13 Mini zwart verzeker je jezelf van een schokbestendige hoes voor je iPhone 13 Mini met een strakke afwerking, en dat ook nog eens voor een voordelige prijs! Door de verhoogde rand rondom je camera heb je minder kans op schade bij een val doordat de verhoogde rand direct contact tussen je lens en het oppervlakte voorkomt. Verder heeft het hoesje uitsparingen rondom de poorten en ingangen waardoor deze altijd vrij blijven. 


- Schokbestendig iPhone 13 Mini hoesje
- Strakke, leren afwerking
- Makkelijk aan te brengen of los te maken
- Voordelig geprijsd

Devices Apple iPhone 13 Mini
€22.99

Casecentive Shockproof Leren Back case iPhone 13 Mini zwart

Schade aan je nieuwe iPhone 13 Mini is natuurlijk niet iets waar je op zit te wachten. Het voorkomen van zulke schade is gelukkig snel en effectief geregeld met een sterk hoesje. Casecentive weet al jaren optimale bescherming te leveren tegen een voordelige prijs, zonder in te leveren op kwaliteit. Met de Casecentive Shockproof Leren Back case voor jouw iPhone 13 Mini is dat eveneens zo.

Schokbestendig hoesje voor jouw iPhone 13 Mini

Een ongeluk met je telefoon gebeurt vaak in een mum van tijd, maar kan wel vervelende gevolgen hebben. Een barst in je scherm of een ingedeukte rand: elke vorm van schade is zonde. Niet alleen ziet het er minder mooi uit, soms kan ook de werkzaamheid van je iPhone eronder lijden. Deze leren hoes van Casecentive is dankzij zijn verstevigde randen schokbestendig, waardoor deze hoes de zwaarste klappen opvangt bij een val in plaats van je iPhone zelf. 

Een iPhone case met een bijzonder chique uiterlijk door de leren afwerking

iPhones worden over het algemeen vaak geroemd vanwege hun typische Apple-uitstraling, gekenmerkt door een strak, minimalistisch design. Hoe fijn is het dan als je een hoesje daarbij gebruikt als accessoire met een even zo mooie, strakke look. Het TPU-leer aan de buitenkant van het hoesje geeft een chique, elegante look aan je iPhone 13 Mini. Zo combineer je het geroemde ontwerp van je iPhone met de zakelijke uitstraling van een leren telefoonhoesje. 

SKU SBX180
Product SKU 8720153794138
EAN 8720153794138
Kind of case / bag Back case (achterkant)
Devices Apple iPhone 13 Mini
Brand Casecentive
Color Black
Material PU leather