Casecentive UV Sterilizer / sterilisator virus box

Product will be available in 2 to 4 weeks
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €49.99

Aanbieding prijs €39.99

De Casecentive UV Sterilizer / sterilisator box desinfecteert 99,99% van de ziektekiemen die zich op het oppervlak van je telefoon bevinden. Dit doet de sterilisator box door middel van een UV-reiniger die bestaat uit zes kwikvrije UV-lampen.

- Normale reiniging van 1 minuut
- Intensieve reiniging van 5 minuten
- Draadloos opladen voor ondersteunende devices
- USB-C oplaadkabel (1 meter)
- Binnenmaat: 196 x 102 x 26 mm
- UV-golflengte 260 - 280 nm

Regular Price: €49.99

Aanbieding prijs €39.99

Casecentive UV Sterilizer / sterilisator box

Snel je telefoon of andere kleine apparaten reinigen? Geen probleem met de Casecentive UV Sterilizer / sterilisator box, dit eenvoudige reinigingsapparaat bezit namelijk zes kwikvrije UV-lampen. Hierdoor wordt tot wel 99,99% ziektekiemen gedood waardoor jij moeiteloos kan genieten van een ziektekiem vrije telefoon, de normale behandeling duurt slechts 1 minuut en de intensieve behandeling duurt 5 minuten! Tijdens de sterilisatie kun je ook nog gebruik maken van een heerlijk parfum dat vooraf met 2 á 3 druppels is toe te brengen aan het apparaat (let op dit is optioneel). Hierdoor komt een geur vrij die de hele kamer laat ruiken naar een aromatherapie behandeling (soort diffuser)! Ook beschikt deze sterilisator box over een functie om je smartphone draadloos op te laden, leg je smartphone simpelweg op de Casecentive box! 

Hoe te gebruiken?

  1. Sluit de USB-C kabel aan op het apparaat.
  2. Bacterie vrij maken van je apparaat: plaats je apparaat plat in de doos met het scherm naar boven, zodat het veilig kan worden gesloten. Als de box veilig is gesloten druk je één keer op het indicatie lampje. Het ronde indicatielampje knippert 1 minuut totdat de sterilisatie is voltooid.
  3. Draadloos opladen: plaats het draadloos ondersteunende apparaat op het midden van het apparaat op het gemarkeerde deel. Het blauwe lampje gaat branden om aan te geven dat het draadloos opladen is geactiveerd.

Let op: als je het indicatieplampje 2 keer wordt ingedrukt, wordt de intensieve reiniging van 5 minuten geactiveerd (het blauwe ronde lampje knippert continu), bij 1 keer in drukken start de normale behandeling van 1 minuut.

SKU SBV338
Product SKU 8720153791953
EAN 8720153791953
Brand Casecentive
Color White