Griffin Survivor All-Terrain Case iPad Mini 5 grijs / geel

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€54.99
Free Shipping

Met de Griffin Survivor All-Terrain Case iPad Mini 5 grijs hoef je je geen zorgen meer te maken over beschadigingen aan jouw iPad Mini. Deze ultra stevige Griffin Survivor case is ontworpen om de iPad onder alle omstandigheden schade vrij te houden. Het product voldoet aan militaire normen voor bescherming en duurzaamheid van het Amerikaanse en Britse leger.

€54.99
Free Shipping

Griffin Survivor All-Terrain Case iPad Mini 5 (2019) grijs

Twee-delige hoes van verschillende materialen

De zwarte Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de iPad zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schokabsorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming in het geval de iPad valt of ergens tegenaan stoot. 

iPad case met ingebouwde screenprotector

Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPad beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPad, het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw iPad Minivolledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case. 

Bescherming voor de knoppen en poorten van een iPad Mini

Alle poorten en knoppen van de iPad Mini zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijgt u toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen. 

iPad hoes met afneembare riemclip en standaard

De zogenaamde Heavy Duty clip kan desgewenst aan de case worden geklikt. Zo kunt u uw iPad aan de riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de iPad op elke stand gepositioneerd kan worden. De clip doet ook dienst als handige standaard om de iPad schuin op tafel neer te zetten.

Stevigste case op de markt voor de iPad Mini

Wilt u zich nooit meer zorgen maken om beschadigingen aan uw iPad? Dan is deze Griffin Survivor Extreme Duty case de perfecte keuze. Deze ultra stevige iPad Mini beschermhoes kan letterlijk een oorlog overleven. De case voldoet aan de eisen van het Amerikaanse en Britse leger qua duurzaamheid en bescherming in de meest extreme situaties.

SKU SBW407
Product SKU 3847104
EAN 0191058110671
Kind of case / bag Back case (achterkant), Extreme bescherming, With holder
Brand Griffin
Color Grey