Griffin Survivor All-Terrain Galaxy Tab S3 9.7 zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €79.99

Aanbieding prijs €69.99

Free Shipping

Met de Griffin Survivor Hardcase Galaxy Tab S3 9.7 hoef je je voortaan geen zorgen meer te maken voor beschadigingen aan je Galaxy Tab S3 9.7. Deze ultra stevige Griffin Survivor case is ontworpen om de Galaxy Tab S3 9.7 onder alle omstandigheden schade vrij te houden. Het product voldoet aan militaire normen voor bescherming en duurzaamheid van het Amerikaanse en Britse leger.

Devices Samsung Galaxy Tab S3 9.7

Regular Price: €79.99

Aanbieding prijs €69.99

Free Shipping
  • Buy 5 for €67.99 each and save 3%
  • Buy 10 for €64.69 each and save 8%
  • Buy 25 for €62.99 each and save 11%

Griffin Survivor All- Terrain Galaxy Tab S3 zwart

Twee delen
De zwarte Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is precies op maat gemaakt voor de Galaxy zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schokabsorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming zodat je apparaat optimaal beschermd wordt.

Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse leger
De case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen. Potentiele gevaren zullen het niet winnen van deze sterke case.

Ingebouwde screenprotector
Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele Galaxy Tab S3 beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een Galaxy Tab S3, het multi touch display. Doordat de screenprotector is dunsdanig dun dat je alle functies van je Galaxy Tab S3 volledig kan blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case. 

Bescherming van knoppen en poorten
Alle poorten en knoppen van de Galaxy Tab S3 zijn afgedekt om vuil, stof en andere potentiele gevaren tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijgt je toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen. Er zullen dus geen problemen ontstaan!

Stevige afneembare riemclip en standaard
De zogenaamde Heavy Duty clip kan indien je het wil aan de case worden geklikt. Zo kun je je Galaxy Tab S3 aan de riem dragen zodat je deze kunt meenemen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de Galaxy op elke stand gepositioneerd kan worden en je dit kan finetunen. De clip doet ook dient als handige standaard om de Galaxy Tab S3 schuin op tafel neer te zetten.

SKU SBS236
Product SKU GB43574
EAN 0685387445264
Kind of case / bag Back case (achterkant), Extreme bescherming, With holder
Devices Samsung Galaxy Tab S3 9.7
Brand Griffin
Color Black