Griffin Survivor All-Terrain hardcase Galaxy Tab Pro 8.4 zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €59.99

Aanbieding prijs €9.99

Met de blauw-zwarte Griffin Galaxy Tab Pro 8.4 Survivor hardcase hoeft u zich voortaan geen zorgen meer te maken voor beschadigingen aan uw Galaxy Tab Pro 8.4. Deze ultra stevige Griffin Survivor case is ontworpen om de Galaxy Tab Pro 8.4 onder alle omstandigheden schade vrij te houden. Het product voldoet aan militaire normen voor bescherming en duurzaamheid van het Amerikaanse en Britse leger.


Ideaal voor scholen en vakmensen
De Griffin Galaxy Tab Pro 8.4 Survivor is de nummer 1 case voor Galaxy Tab Pro 8.4 gebruik op scholen. De Galaxy Tab Pro 8.4 Survivor is valbestendig, heeft een standfunctie en is beschikbaar in verschillende kleuren. Let op: deze Survivor is alleen geschikt voor de Galaxy Tab Pro 8.4.

Devices Samsung Galaxy TabPRO 8.4

Regular Price: €59.99

Aanbieding prijs €9.99

Griffin Survivor Extreme Duty hardcase Galaxy Tab Pro 8.4 zwart

Twee delen van verschillende materialen
De zwarte Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de Galaxy Tab Pro 8.4 zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schokabsorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming in het geval de Galaxy Tab Pro 8.4 valt of ergens tegenaan stoot. 

Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse leger
De case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen. 

Ingebouwde screenprotector
Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele Galaxy Tab Pro 8.4 beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een Galaxy Tab Pro 8.4, het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw Galaxy Tab Pro 8.4 volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case. 

Bescherming van knoppen en poorten
Alle poorten en knoppen van de Galaxy Tab Pro 8.4 zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijgt u toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen. 

Stevige afneembare riemclip en standaard
De zogenaamde Heavy Duty clip kan desgewenst aan de case worden geklikt. Zo kunt u uw Galaxy Tab Pro 8.4 aan de riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de Galaxy Tab Pro 8.4 op elke stand gepositioneerd kan worden. De clip doet ook dienst als handige standaard om de Galaxy Tab Pro 8.4 schuin op tafel neer te zetten.

De stevigste case op de markt voor de Galaxy Tab Pro 8.4
Wilt u zich nooit meer zorgen maken om beschadigingen aan uw Galaxy Tab Pro 8.4? Dan is deze Griffin Survivor Extreme Duty case de perfecte keuze. Deze ultra stevige Galaxy Tab Pro 8.4 beschermhoes kan letterlijk een oorlog overleven. De case voldoet aan de eisen van het Amerikaanse en Britse leger qua duurzaamheid en bescherming in de meest extreme situaties.

Niet overtuigd?, bekijk de video!

Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten: 
Galaxy Tab Pro 8.4.

SKU SBA866
Product SKU GB39835
EAN 0685387403202
Kind of case / bag Back case (achterkant), Extreme bescherming, With holder
Devices Samsung Galaxy TabPRO 8.4
Brand Griffin
Color Black
Material Hard plastic (Polycarbonaat)