Griffin Survivor Journey Case iPad Air 1/2 / Pro 9.7 zwart

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€64.99
Free Shipping

Met de Griffin Survivor Hardcase iPad Pro 9,7 hoeft u zich voortaan geen zorgen meer te maken voor beschadigingen aan uw iPad Pro. Deze ultra stevige Griffin Survivor case is ontworpen om de iPad onder alle omstandigheden schade vrij te houden. Het product voldoet aan militaire normen voor bescherming en duurzaamheid van het Amerikaanse en Britse leger.

Devices Apple iPad Air (2013 / 1st), Apple iPad Air (2014 / 2nd), Apple iPad Pro 9.7" (2016)
€64.99
Free Shipping

Griffin Survivor Journey Case iPad Air 1/2 / Pro 9.7 zwart

De zwarte Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de iPad zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schokabsorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming in het geval de iPad Pro valt of ergens tegenaan stoot. 

Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse leger
De case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen. 

Ingebouwde screenprotector
Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPad Pro beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPad Pro, het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw iPad Pro volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case. 

Bescherming van knoppen en poorten
Alle poorten en knoppen van de iPad Pro zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijgt u toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen. 

Stevige afneembare riemclip en standaard
De zogenaamde Heavy Duty clip kan desgewenst aan de case worden geklikt. Zo kunt u uw iPad aan de riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de iPad op elke stand gepositioneerd kan worden. De clip doet ook dienst als handige standaard om de iPad Pro schuin op tafel neer te zetten.

SKU SBR597
Product SKU GB43416
EAN 0685387443307
Kind of case / bag Extreme bescherming, Flip case
Devices Apple iPad Air (2013 / 1st), Apple iPad Air (2014 / 2nd), Apple iPad Pro 9.7" (2016)
Brand Griffin
Color Black
Material Hard plastic (Polycarbonaat)