Griffin Survivor Strong case iPhone 12 Pro Max Clear

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Max variant
€24.99

Dit is de Strong uitvoering van de Survivor lijn, een zeer stevige hoes die je telefoon goed beschermt in het dagelijks leven, maar ook in zwaardere omstandigheden staat de strong zijn mannetje en voorkomt schade aan je telefoon. De Griffin Survivor Strong case werkt met MagSafe lader en draadloos opladen. Door de verhoogde rand wordt het scherm goed beschermd. 


- Tweelaagse constructie
- 3 Meter valbescherming
- Getest volgens militaire normen (MIL-STD-810G)


Let op: deze case komt zonder ingebouwde screenprotector

Devices Apple iPhone 12 Pro Max
€24.99

Griffin Survivor Strong case iPhone 12 Pro Max clear

Wil je een minimale vorm en een minimaal profiel, maar niet ten koste van de bescherming. Geen probleem. Het strakke, gestroomlijnde profiel van Strong trotseert de opmerkelijke mate van sterkte en valbescherming die het biedt, zoals FortiCore™-beschermingstechnologie, dubbellaagse constructie en een opstaande rand. Alle kracht die je nodig hebt in een slanke en ergonomische vorm.

Is dit stevige telefoonhoesje iets voor jou?

Dit hoesje kun je op veel plekken gebruiken, het is sterk en toch nog heel erg stijlvol en dun. Het is uit 2 lagen gemaakt om die extra stevigheid te geven. De hoes heeft een valbestendigheid tot 3 meter, maar is natuurlijk niet onverwoestbaar. Verder is de Griffin Survivor Strong case een sterke en mooie case die de telefoon goed beschermt.

SKU SBV981
Product SKU GIP-053-CLR
EAN 0191058118608
Kind of case / bag Back case (achterkant)
Devices Apple iPhone 12 Pro Max
Brand Griffin
Color Clear
Material Hard plastic (Polycarbonaat)