Griffin Universal Charge Cart

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€1,999.99
Free Shipping

De nieuwe Griffin Universal Charge Cart is de meest compacte en flexibele manier om meerdere apparaten tegelijkertijd op te laden, op te bergen en te synchroniseren. Dat maakt de Griffin Charge Cart het ideale docking station voor bijvoorbeeld bedrijven, zorginstellingen en scholen. Kijk met ons mee naar de vele mogelijkheden:


- Tot 32 apperaten tegelijk opladen en synchroniseren
- Makkelijk vervoer dankzij de 360 graden wieltjes
- Bescherming voor al jou apperaten
- Voorzien van een inteligent powermanage systeem
- Behuizing is vervaardigd uit stevige materialen


Bekabeling nodig? SB Supply verzorgt ook de bekabeling!

€1,999.99
Free Shipping

Griffin Universal Charge Cart 

Steeds meer apparaten worden afhankelijk van stroom, dit vereist dan ook steeds meer oplaadpunten. Door de vele elektronica waar instellingen of ondernemingen vaak mee te maken hebben, zijn stopcontacten vaak schaars. Er is vaak geen ruimte om 20 iPads of laptops op te laden. Door gebruik te maken van de geavanceerde Charge Cart van Griffin, kun je voortaan tot wel 32 apperaten tegelijk opladen en synchroniseren. 

Meer oplaadpunten dan ooit

Meerdere apperaten tegelijk opladen en synchroniseren wordt makkelijker dan ooit met de Universal Charge Cart van Griffin. Het grote voordeel hiervan is dat het uw apparaten tegelijk kan synchroniseren. Denkt u eens in: of elk apparaat één voor één synchroniseren of in een keer voor 30 apparaten! Dit bespaart u veel tijd en geld!

Handig in gebruik 

De Griffin Universal Charge Cart neemt opvallend weinig ruimte in beslag en zorgt d.m.v. een sleutelslot ervoor dat de tablets en smartphones beschermd zijn tegen diefstal. Het aantal watt wordt per aangesloten apperaat afgestemd, waardoor overladen wordt verkomen.

Losse sets met laadkabels voor verschillende apparaten zijn ook bij ons verkrijgbaar. 

SKU SBS239
Product SKU GA43600
EAN 0685387445516
Brand Griffin
Color Grey