Huawei Band 2 Pro Fitness-Tracker

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€45.00

De Huawei Band 2 Pro Fitness-Tracker is een 50 M waterbestendige band die dient als hartslagsensor, GPS-positioneringsapparaat, fitnesstracker, slaapmonitor en berichtmeldingsapparaat. Het is de ideale watch om te koppelen voor aan smartphone. Eenmaal gekoppeld met  smartphone, biedt de band je waardevolle gezondheidsgerelateerde informatie.


Smart Assistant-meldingen bij een inkomende oproep en nieuws
- Stijlvol en sportief ontwerp
- Geïntegreerde constante GPS 
- Hartslag en ademhalingscoach

€45.00

Huawei Band 2 Pro Smartwatch Fitness-Tracker

De Huawei Band 2 Pro biedt niet alleen uitgebreide en nauwkeurige trainingsgegevens (hartslag, tempo, bewegingsafstand, snelheid en richting), maar integreert ook een professioneel bewegingsanalysealgoritme om gebruikers te helpen trainen op een wetenschappelijke manier. Deze nieuwste generatie Huawei-band heeft meerdere upgrades toegevoegd: ingebouwde GPS, 50M waterbestendigheid, slaapregistratie, hartslagbewaking en tot 21 dagen te gebruiken.

Personal trainer en smartwatch in één

Met een druk op de knop start je onmiddelijk de workout-app. Houdt automatisch verbrande calorieën, afstand en realtime hartslag bij. Ontvang na je workout een professioneel trainingsgegevensrapport inclusief VO2 max, trainingseffect en advies over hersteltijd. Met de ingebouwde GPS krijgt je nauwkeurigere gegevens over hoe ver je hebt gelopen. De GPS-ondersteuning meet verder ook jouw snelheid en bewegingen. Begin met joggen en de fitness-tracker stemt zijn coaching af op jouw prestaties en behoeften. Het Firstbeat-systeem beoordeelt jouw hardloopstijl, maakt een op maat gemaakte training om uithoudingsvermogen en afstand te vergroten en geeft slimme feedback voor optimaal herstel na je training.

Monitor je gezondheid 

De Huawei Band 2 Pro meet de hele dag jouw hartgegevens, waardoor je gegevensgestuurde informatie krijgt met tips en tricks waardoor je beter presteert en gezond blijft. De ademhalingsinstructie helpen je te concentreren. Laat de rustgevende lichten en trillingen op de watch je ademhaling leiden wat zorgt voor een betere ontspannen en minder stress. De functie is gericht op het verbeteren van je ademhaling en herinnert je elke dag bewust te oefenen. Verder biedt de Band 2 Pro een professioneel slaapanalyse-rapport met de volgende informatie lichte, diepe en REM-slaap. Na elke nachtrust zal hij een analyse maken en een uiteindelijke slaapkwaliteitsscore berekenen.

Blijf up-to-date 

Blijf verbonden door meldingen in realtime te bekijken. Met de Huawei kun je, oproepen weigeren, berichten bekijken, alarmen instellen en nog meer allemaal op dezelfde band. Herinneringen om te bewegen helpen je de hele dag actief te blijven. De Huawei Health-app biedt gedetailleerde trainingsgegevens en professioneel advies. Een enkele keer opladen geeft de watch 21 dagen stand-bygebruik. De krachtige batterij van de derde generatie verbetert de energiedichtheid met 20% en vermindert het stroomverbruik met 80%. Verder maakt het waterdichte ontwerp van de HUAWEI Band 2 het mogelijk bestand te zijn tegen een waterdruk van 50 M. Hierdoor is het in staat om vocht en regen te weerstaan en zelfs om in het zwembad te zwemmen.

Inhoud verpakking

- Huawei Band 2 Pro
- Oplader
- Oplaadkabel
- Snelstartgids
- Veiligheidsinformatie

SKU SBV893
Product SKU 55022179
EAN 6901443193288
Kind of case / bag Sportarmband
Brand Xiaomi
Color Black