JBL Tune 220TWS zwart

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €99.00

Aanbieding prijs €69.90

Free Shipping

Groots geluid, weergaloze bass en kraakheledere tonen. De JBL Tune 220TWS laat jou draadloos naar de nieuwste hits of oude klassiekers luisteren. Dankzij de geïntegreerde stem-assistent zijn je handen volledig vrij.


- Draadloze verbinding (geen kabels)
- Pure Bass-geluid zorgt voor diepere tonen
- Batterij van de oplaadcase gaat 19 uur mee
- on-ear bediening en ingebouwde stem-assistent
- Comfortabele pasvorm voorkomt irritatie aan de oren

Regular Price: €99.00

Aanbieding prijs €69.90

Free Shipping

JBL Tune 220TWS zwart

Met de 220TWS Tune oordopjes van JBL geniet je van levensecht geluid tijdens jouw favoriete films, muziek of oproepen. Via een draadloze verbinding verbind je de oordopjes eenvoudig met een smartphone, tablet of ander bluetooth apparaat. De batterijduur van wel 19 (met batterij van oplaadcase) uur stelt jouw in staat dag en nacht jouw eigen feestje te bouwen. Een comfortabele pasvorm zorgt ervoor dat ze niet gaan irriteren. 

Oordopjes met ergonomische pasvorm

De JBL Tune 220TWS oortjes zijn gemaakt naar de vorm van het oor. Zo zitten ze comfortabeler en blijven de oordopjes ten alle tijden in het oor zitten, hoeveel je ook beweegt. De metallic afwerking zorgt daarnaast voor een stylish design en duurzame behuizing. De meegeleverde oplaadcase is ideaal om de JBL oordopjes even op te bergen en op te laden. 

Geïntegreerde on-ear bediening in de oortjes

Met de 220TWS van JBL ben jij volledig in controle. In het linker- en rechtoortje is een knopje ingebouwd waarmee je eenvoudig muziek kunt pauzeren, spraakopdrachten kunt geven of oproepen kan beantwoorden. Zo hoef je jouw smartphone er niet meer bij te pakken.

Bluetooth oordopjes met diepe, rijke bass

Muziek is pas echt een belevenis wanneer je de bass zelfs kan voelen. Bij JBL hebben ze veel aandacht besteedt aan het ontwikkelen van een Pure Bass-geluid. Hierbij worden geluidstrillingen versterkt, zodat de bass dieper en rijker van toon is. De 12,5 mm driver zorgt voor ongeëvenaarde klanken.

Draadloze oortjes van JBL

De draad zit weer in de knoop, in je haren of blijft ergens hangen in je tas. Kabels kunnen een hoop gedoe meebrengen. Met de JBL Tune 220TWS luister je jouw favoriete muziek via een draadloze verbinding. Zo behoudt je de kwaliteit en geniet je van kraakheldere klanken. 

Specificaties:

- Bluetooth-versie: 5.0
- Maat van driver (mm): 12
Dynamisch frequentiebereik (Hz): 20 Hz – 20 kHz
- Ingebouwde microfoon: Ja

Inhoud verpakking:

- JBL Tune 220TWS oordopjes
- Micro-USB oplaadkabel
- Oplaadhouder

SKU SBW339
Product SKU JBLT220TWSBLK
EAN 6925281964367
Brand JBL
Color Black