Macally NB standaard

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€34.99

De Macally NB Stand is een laptopstandaard met drie gemakkelijk verstelbare hoeken (19, 24 en 27º) om uw typ- en kijkervaring te verbeteren. Hierdoor verminder je nekpijn en hoofdpijn die het gevolg zijn van een slechte houding. 


Drie verstelbare hoogte
Open structuur voor natuurlijke luchtstroom
- Geschikt voor laptops tussen 10 en 17 inch

€34.99

Macally NB Standaard

De Macally NB Stand is een laptopstandaard met drie gemakkelijk verstelbare hoeken om jouw typ- en kijkervaring te verbeteren. Hierdoor verminder je nek- en hoofdpijn die het gevolg zijn van een slechte houding. De Macally NB STAND is gemaakt van hoogwaardig en massief aluminium die je eenvoudig kunt monteren aan de doorzichtige ABS-overbruggingsstructuur. Door zijn gekantelde ontwerp met opstaande randen aan de voorkant en een antislip pad geef je jouw laptop maximale stabiliteit.

Minimalistisch universeel laptopstandaard

Het aluminium materiaal en het open ontwerp zorgen voor een natuurlijke luchtstroom rondom om jouw laptop koel te houden. De laptopstandaard is eenvoudig en snel te monteren met de meegeleverde schroeven en schroevendraaier. Gemaakt van gezandstraald aluminium met een zilver afwerking, speciaal ontworpen voor elke laptop met een inchmaat van 10 "tot 17".

SKU SBW037
Product SKU NBSTAND
EAN 8717278768816
Brand Macally
Color Grey