Microsoft Xbox One Draadloze controller + kabel voor Windows zwart

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€79.99
Free Shipping

De Microsoft Xbox One Draadloze controller zwart is de ideale controller voor gamers. Hij biedt namelijk veel grip en comfort met zijn slanke, gestroomlijnde ontwerp.


- Te gebruiken op Xbox en pc's / tablets met Windows 10
- Headset aansluiting 3,5 mm
- Bluetooth-technologie
- Draadloos
- oplaadbaar met USB kabel
- Met draad ook op PC te gebruiken


Ervaar het prettige comfort van de nieuwe Xbox-controller, met een slank, gestroomlijnd ontwerp en een verbeterde grip. Geniet van een betrouwbare spelervaring dankzij een rechtstreekse USB-verbinding tussen de controller en je pc.

Devices Xbox One
€79.99
Free Shipping

Microsoft Xbox One Draadloze controller + draad zwart

De Microsoft Xbox One Wireless controller zwart is de ideale controller voor gamers. Hij biedt namelijk veel grip en comfort met zijn slanke, gestroomlijnde ontwerp. De controller is op te laden doormiddel van een oplaadkabel en kan dus 100% draadloos functioneren als de accu vol is. De controller bezit over een headset ingang van 3.5 mm waardoor je je gamingheadset rechtstreeks op je controller kan aansluiten. Door zijn Bluetooth-technologie is de controller makkelijk te connecten met je tablet of pc's met Windows 10. Deze controller zorgt voor extra speelplezier en helpt je bij het behalen van je beste resultaten!

De Xbox-controller + kabel voor Windows kan met of zonder kabel worden gebruikt op Xbox One.

SKU SBV301
Product SKU 0889842121971
EAN 0889842121971
Devices Xbox One
Brand Microsoft
Color Black