Mini Hornit Lids kinderfietshelm Stealth M (53-58cm)

Pre-order
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€44.99

De Mini Hornit Lids kinderfietshelm Stealth M (53-58cm) is de ideale helm voor jouw kind. Door stijl met veiligheid te combineren is een helm dragen nog nooit zo leuk en nuttig geweest


- Stijlvol
- Verstelbaar (53-58cm)
- LED-achterlicht
- Comfortabel


Let op! Als het hoofd van je kind 53,9 cm meet, raden we je ten zeerste aan om toch voor maat S te gaan. Laat je niet verleiden om een helm te kopen waar ze in zullen uitgroeien, omdat deze geen volledige bescherming biedt. Het hoofd van een 5-jarige groeit in een jaar ongeveer 0,5 cm in omtrek.

€44.99

Mini Hornit Lids kinderfietshelm Stealth M (53-58cm)

Maximale bescherming vereist een nauwsluitende, goed uitgelijnde pasvorm die comfortabel zit en daarnaast ook veilig is. Om hieraan te kunnen voldoen heeft Hornit haar helmen voorzien van een volledig verstelbare ringversteller. Draai deze naar rechts om vast te zetten en naar links om los te maken. Verder heeft de helm een verstelbare kinband en gesp die ervoor zorgen dat de helm altijd op zijn plaats blijft. Verwijderbaar zacht schuim zorgt voor verdere flexibiliteit voor maat en pasvorm tijdens de groeijaren.

Stijlvolle fietshelm met veiligheidslicht

De Hornit-helmen zijn gemaakt van duurzaam plastic en beschermen je kinderen in elke weersomstandigheid. Elf ventilatieopeningen op de helm zorgen voor een gelijkmatige luchtstroom om zo de hoofdjes van de druktemakers achter het stuur te verkoelen. Het veiligheidslicht achter maakt afgeleide bestuurders of voetgangers attent op de aanwezigheid van jouw kind op de weg. De Hornit-helmen combineren stijl en veiligheid waardoor dit de ideale helm is voor jouw kids!

SKU SBY323
Product SKU BLM910
EAN 5060509920150
Brand Hornit
Color Black