Mophie Juice Pack Air iPhone 7/8 Plus zwart

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Plus variant

Regular Price: €109.99

Aanbieding prijs €60.00

Free Shipping

De iPhone 7/8 Plus Mophie JuicePack Air 2,420mAh zwart is een zeer dunne en lichtgewicht batterij case om uw iPhone 7/8 Plus tot twee keer zo lang te kunnen gebruiken als met de standaard batterij. Het ontwerp is gebaseerd op het design van de iPhone 7/8 Plus waardoor de batterij case perfect aansluit op uw toestel. De zwarte Mophie Juice Pack Air voor de iPhone 7 Plus bevat een krachtige en veilige herlaadbare externe batterij van 2,420mAh.  Bescherm uw iPhone en verdubbel de accucapaciteit met deze prachtige Mophie iPhone 7/8 Plus accu! U kunt hem ook handmatig aan- en uitzetten! Daarnaast ondersteunt deze Mophie iPhone 7/8 Plus JuicePack Air de Lightning aansluiting en is deze door Apple goedgekeurd. Ook is uw iPhone beschermt tegen vallen en stoten met de Mophie Juice Pack Air voor iPhone 7/8 Plus.

Devices Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone 8 Plus

Regular Price: €109.99

Aanbieding prijs €60.00

Free Shipping

Mophie Juice Pack Air iPhone 7/8 Plus 2,420mAh zwart

De iPhone 7/8 Plus Mophie JuicePack Air is een slanke batterij case voor de Apple iPhone 7/8 Plus. De case sluit naadloos aan om uw iPhone 7/8 Plus en geeft deze naast extra gebruikstijd van ±8 uur ook perfecte bescherming tegen krassen, deukjes en vuil. Ook het glas van uw iPhone 7/8 wordt beschermd door de 1mm verhoging.

Gebruik uw iPhone langer zonder op te laden
Met een capaciteit van 2,420mAh kunt u langer gebruik maken van uw iPhone zonder het toestel op te laden. Door deze extra batterij kunt u uw iPhone tot wel twee keer zo lang gebruiken. U kunt dus voortaan op een lange dag vertrouwen op de batterij. De Mophie JuicePack Air is in het bijzonder geschikt voor mensen die veel gebruik maken van internet of veel games spelen. Deze functies gebruiken meer stroom dan bijvoorbeeld het luisteren van muziek. U kunt nu voortaan de hele dag mailen, internetten games spelen zonder het risico op een lege batterij. 


Gemakkelijk te monteren op uw iPhone 7/8 Plus
De iPhone 7/8 Plus kunt u gemakkelijk aansluiten op de case. De Case bestaat uit twee delen. Deze klikt u los van elkaar waarna de iPhone vanaf de bovenkant in de Case geschoven kan worden. Klik daarna het bovenste deel op de Case en uw iPhone is perfect beschermd en altijd voorzien van voldoende stroom. Op de case vind u een aan/uit knop en enkele LED indicatie lampjes om de batterijlading te controleren. 


Om de Mophie JuicePack Air voor iPhone 7/8 Plus op te laden gebruikt u de bijgeleverde USB kabel. Deze kunt u aansluiten op de adapter van uw iPhone of aan de computer. Via deze bijgeleverde USB kabel kunt u ook uw iPhone synchroniseren met de computer of mac. U hoeft uw iPhone dus nooit uit de JuicePack Air te halen.

Met de JuicePack Air kunt u:
- Tot 8 uur langer telefoneren
- Tot 8 uur langer 3G internet gebruiken / 10 uur via WiFi
- Tot 40 uur langer muziek luisteren
- Tot 10 uur langer video's bekijken (korter bij streaming video's

Inhoud van de verpakking:
- 1 x Mophie JuicePack Air Battery Case Black voor Apple iPhone 7/8 Plus 
- 1 x USB kabel om de case op te laden 

SKU SBQ950
Product SKU JPA-IP7P-BLK
EAN 0810472036793
Kind of case / bag Batterij case
Devices Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone 8 Plus
Brand Mophie
Color Black
Material Hard plastic (Polycarbonaat)