Mujjo Leather Crochet Touchscreen Gloves Size 8 (M)

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €99.99

Aanbieding prijs €84.99

Free Shipping

De revolutionaire zwarte Mujjo Leather Crochet Touchscreen Gloves Size 8 (M)

handschoen bedient uw telefoon of tablet zonder dat u de handschoenen uit hoeft te doen. Neem dus gewoon gesprekken aan of verstuur een SMS zonder bevroren handen te krijgen. Met de Mujjo Crochet Leather Touchscreen Gloves komt u de winter wel door!

Regular Price: €99.99

Aanbieding prijs €84.99

Free Shipping

Mujjo Leather Crochet Touchscreen Gloves Size 8 (M)

Neem uw telefoon op, tijdens het dragen van de leren crochet handschoenen

Normale handschoenen werken niet met touchscreen; maar gloves wel! Deze lederen crochet handschoenen werken feilloos met bijna elke touchscreen, mogelijk gemaakt door de revolutionaire nanotechnologie.

Hightech ontmoet mode

De Glove is gemaakt van de beste Ethiopische lamsvacht en uniek ontworpen om compatibel te zijn met touchscreen. Het leer is zacht, warm en duurzaam, wat u van uitstekend leer mag verwachten. Eigentijds, evenwichtig en elegant design gecombineerd met een ongekende touchscreen ervaring maken deze handschoenen echt uniek. Een speciale behandeling maakt het leer wind- en waterdicht en uitstekende weerstand biedt tegen de koude ondergrond.

Ongelooflijk ontwerp, detail en afwerking

De handschoen heeft twee drukknopen op de hiel waarop de leren riem kan worden vastgemaakt. De matte afwerking van het leer, het verfijnde matte zwart lederen knop en een schuine lijn op de hiel van de handschoen draagt bij aan een goed uitgebalanceerd en unieke look. Het ontwerp is het resultaat van een zorgvuldige onderzoek naar de beste manier om de prestaties, esthetiek en onbeperkte touchscreen te ervaren.

Nano technology

De touchscreen van de handschoen werkt door het registreren van de eigenschappen van uw huid. Revolutionaire nanotechnologie geïntegreerd in het leer van de handschoenen bootst de geleidende eigenschappen van de menselijke huid; dit maakt de handschoenen compatibel met touchscreen. De nanotechnologie functioneert onafhankelijk van de menselijke huid, waardoor de handschoen volledig geïsoleerd is met een laag van 100% zachte wollen voering. Het leer behoudt volledig zijn eigenschappen en biedt de gebruiker een maximum aan comfort en behendigheid net als elke andere handschoen.

SKU SBB084
Product SKU MJ-GLLT-020-80
EAN 8718546171147
Brand Mujjo
Color Black
Material Leather