Mujjo Sleeve Macbook Pro 16 inch bruin

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€74.90
Free Shipping

De Mujjo Sleeve voor MacBook Pro 16" combineert minimalisme met langdurige elegante accenten. De Mujjo MacBook sleeve wordt met de hand vervaardigd en is geschikt voor het veilig opbergen van de Apple MacBook Pro 16". 


- Vervaardigd met de hand uit duurzaam materiaal
- Geïntegreerde dubbele opbergvakken
- Uniek en elegant design
- Echt leer

Devices Apple MacBook Pro 16 inch (2019)
€74.90
Free Shipping

Mujjo Sleeve Macbook Pro 16 inch bruin

De Mujjo Originals MacBook sleeve is de ideale sleeve gemaakt voor het opbergen van jouw kostbare MacBook. Vervaardigd uit een unieke combinatie van wolvilt en hoge kwaliteit leer. De sleeve zelf is gemaakt van wolvilt, zuiver geschoren schapenwol en is dus 100% natuurlijk en duurzaam. De afsluitflap is gemaakt van hoge kwaliteit 100% plantaardig gelooid leer en is met de hand geverfd met milieuvriendelijke kleurstoffen. Het vilt kan men eenvoudig reinigen en de speciale coating zorgt ervoor dat de sleeve waterafstotend is. 

Functionaliteit en ontwerp onlosmakelijk

De unieke combinatie van vilt en plantaardig gelooid leer biedt vullingcomfort voor je Macbook. In de geïntegreerde opbergvakken kun je documenten, oordopjes en andere benodigdheden opbergen. Als extra functie zijn er sleuven in de hoes geïntegreerd om zowel creditcards als een SD-kaart op te bergen. De leren flap, met één drukknop aan de rechterkant, zorgt voor een eenvoudige sluiting en houdt je toestel veilig. De klinknagels zijn toegevoegd om te voorkomen dat je Macbook iets anders aanraakt dan het zachte beschermende vilt.

Ga voor duurzaam met deze MacBook sleeve

Vilt is een duurzaam en hernieuwbaar materiaal dat duurzaamheid biedt en toch zacht aanvoelt. Als je de sleeve ter hand neemt, merk je meteen de kwaliteit van de materialen. Vilt is gemakkelijk schoon te maken en de speciale coating geeft het uitstekende anti-peeling eigenschappen en maakt de sleeve waterafstotend. 

Past met de nieuwe 16″ MacBook Pro

Deze typische sleeve is ontworpen om de geheel nieuwe 16-inch MacBook Pro met M1 Pro/Max-chip veilig te dragen. 

SKU SBX578
Product SKU MUJJO-SL-105-TN
EAN 8718546172618
Kind of case / bag Sleeve
Devices Apple MacBook Pro 16 inch (2019)
Brand Mujjo
Color Brown