Prêt à Pousser Lilo (incl. 3 pods)

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€99.99
Free Shipping

Creëer je eigen wintertuin in je keuken! Met de Pret a Pousser Lilo Classic kunt u uw eigen kruiden planten en oogsten vanuit het gemak van uw eigen huis! De geïntegreerde LED-verlichting voorziet de planten altijd van precies de juiste omstandigheden, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de juiste hoeveelheid zonlicht. Inclusief plantaardige capsules!


- Optimale water- en zuurstoftoevoer voor de plantenwortels
- Geïntegreerde LED-verlichting
- Afmetingen (H x B x D): 47 cm x 30,5 cm x 13,5 cm

€99.99
Free Shipping

Prêt à Pousser Lilo (incl. 3 potten)

Indoor kruidentuin voor alle seizoenen!
Zelfs als je geen groene vingers hebt, kan deze kruidentuin iets voor jou zijn. De Prêt à Pousser kruidentuin maakt tuinieren makkelijker dan ooit. Dankzij de speciale LED verlichting krijgen uw planten altijd het licht dat ze nodig hebben, of het buiten nu stormt of zelfs sneeuwt. En beste eraan? Dit gebeurt volledig automatisch! Dankzij het Lilo hydroponic systeem worden de beste condities voor optimale groei volledig automatisch voorzien. De bloempotten van hoogwaardig bamboehout in Scandinavisch design maakt ze tot een echte blikvanger!

Verse kruiden uit eigen keuken

Dankzij het elegante, eenvoudige ontwerp past de Lilo perfect in elke keuken. Dit is bijzonder voordelig omdat het hydrocultuursysteem bijzonder geschikt is voor het kweken van kruiden. U kunt bijvoorbeeld schakelen tussen de lentemodus (12 uur licht) en de zomermodus (16 uur). Hoewel er eigenlijk niets mis kan gaan met de Lilo, wordt het u nog gemakkelijker gemaakt om te beginnen omdat er standaard 3 plantencapsules worden meegeleverd, dit zijn: Basilicum, bieslook en munt. Deze kunnen al na vier tot zes weken worden geoogst!

Hoe plant je de plantcapsules?

Planten is nog nooit zo makkelijk geweest! Het enige wat u hoeft te doen is de plantcapsules, inclusief de bijgeleverde zaden, in de met water gevulde potten te plaatsen en de LED-verlichting zorgt voor de juiste licht- en zuurstofomstandigheden voor een perfecte groei! Na ongeveer 4 tot 6 weken kunt u de kruiden oogsten.

Inbegrepen in de levering:

- 3 plantencapsules met biologische zaden, potgrond met alle noodzakelijke voedingsstoffen.
- Geïntegreerde LED-verlichting voor optimale lichtomstandigheden voor plantengroei
- Lilo met afmetingen (H x B x D): 47 cm x 30,5 cm x 13,5 cm
- 3 potten: met een inhoud van 750 ml elk
- Lader en oplaadkabel (2 meter)
- Stand en 3 potten

SKU SBX035
Product SKU LILO4-BMC-UE
EAN 3760290150379
Brand Prét a Pousser
Color White