SBS Aluminium Telefoonhouder Motor

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€34.99

Haal meer uit je telefoon én je motor- of fietsritten met de SBS Aluminium Telefoonhouder Motor! In plaats van ouderwetse navigatieapparaten kan je natuurlijk ook gewoon je telefoon en de daarbij horende software van Maps of Kaarten gebruiken. Met deze stevige telefoonhouder haal je op een veilige manier veel meer uit je telefoon terwijl deze je bijstaat tijdens al je ritten. 

- Aluminium telefoonhouder
- Strak ontwerp
- Makkelijk vast te zetten met bankschroef (zie productfoto)
- Telefoon makkelijk los te halen terwijl de houder blijft zitten
- Met screenprotector
- Ondanks de screenprotector blijft je telefoon bedienbaar


€34.99

SBS Aluminium Telefoonhouder Motor

Telefoonhouder voor op je motor of fiets

De telefoons van tegenwoordig hebben zoveel functionaliteiten dat het bijna zonde zou zijn om deze niet te gebruiken op je motor of fiets. Met deze stuurhouder voor je motor transformeer je je telefoon eenvoudig tot navigatiesysteem. Het touchscreen blijft bruikbaar doordat je met de bijgeleverde stoffen vullingen zelf je telefoon op de juiste manier en hoogte in de beschermhoes kan plaatsen. Op deze manier ligt je telefoon strak tegen de screenprotector aan zodat je je scherm ten alle tijden kan blijven gebruiken. 

Makkelijk te installeren

Door de schroef aan de achterkant van de mount vaster of losser te draaien kun je de houder, waarvan de diameter varieert tussen 23 en 28 mm, stevig monteren op je stuur. Deze beschermhoes van de stuurhouder is open te ritsen aan de voorkant zodat je na een rit je telefoon makkelijk eruit haalt. De hoes is ontworpen voor elke telefoon met een maximale schermgrootte van 6 inch. Het IPX6 certificaat dat de hoes heeft zorgt ervoor dat de hoes waterdicht is waardoor je je tijdens ritten in de regen geen zorgen hoeft te maken. Nog meer handige features zijn het draaibare positioneringssysteem waarmee je je scherm in de gewenste positie kan zetten en de riem waarmee je de telefoonhouder nog steviger op je motor- of fietsstuur plaatst. 

SKU SBW807
Product SKU TEMOTOHOLDERK
EAN 8018417258794
Brand SBS Mobile
Color Black