SBS eco-friendly powerbank 10,000 mAh blauw

Product will be available in 2 to 4 weeks
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€39.99

Waar je ook heen gaat, met de SBS eco-friendly powerbank kun je jouw smartphone altijd en overal opladen. Dankzij het vermogen van 10.000 mAh kun je een hele tijd vooruit. 


- Capaciteit: 10.000 mAh
- Geschikt voor vliegreizen
- Intelligente laadtechnologie
- Twee 2.1A USB-uitgangen
- Inclusief USB- A naar Micro-USB oplaadkabel
- Gemaakt van 35% biologisch afbreekbare materialen

€39.99

SBS eco-friendly powerbank 10,000 mAh blauw

Hoewel je het vaak niet verwacht van een powerbank komt de milieuvriendelijke powerbank serie van SBS met een bijzondere eigenschap. Zo bestaat de kabel voor 35% uit biologisch afbreekbare materialen om een ​​zo laag mogelijke impact op het milieu te hebben. Zo kun je niet alleen je favoriete apparaten razendsnel opladen, maar draag je ook bij aan de planeet. Sluit de powerbank aan op een jouw apparaten en blijf altijd verbonden op het werk, thuis en onderweg. Deze stijlvolle powerbank is geschikt voor vrijwel alle kabels die over een USB-A aansluiting beschikken.

Powerbank met twee USB-A poorten

Een powerbank is niet alleen handig voor onderweg, maar stelt je ook in staat om vrijwel alle apparaten te kunnen opladen. Denk hierbij aan smartphones, koptelefoons, speakers, drones, smartwatches, mp3- of mp4-spelers, joysticks, Kindles of andere e-readers. De twee USB-A uitgangen op de powerbank maakt het tevens mogelijk om tot wel twee apparaten tegelijk op te laden. Een speciale 'Intelligent Charge' technologie zorgt ervoor dat jouw smartphone in slechts 30 minuten voor 50% is opgeladen zonder kortsluiting, overbelasting of oververhitting.

SKU SBW589
Product SKU TEOCNBB10000B
EAN 8018417292156
Brand SBS Mobile
Color Blue