SBS streaming kits

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€59.95
Free Shipping

Met deze SBS streaming kits kun jij video's opnemen als een pro!


- De LED zorgt voor uitstekend licht en zichtbaarheid onder alle lichtomstandigheden
- De lichtintensiteitsregeling geeft je de mogelijkheid om te kiezen hoeveel helderheid je nodig hebt voor een video of live streaming
- De microfoon met een 3,5 mm-aansluiting en sponsbeschermer maakt je opnames kristalhelder
- De draadloze afstandsbediening heeft een bereik tot 10m

€59.95
Free Shipping

SBS streaming kits

De Live Streaming Kit is ontworpen voor iedereen die live streaming op elk platform wil starten of overal snel en gemakkelijk video-tutorials wil opnemen,

De ingebouwde LED zorgt voor een optimale helderheid. Met de geïntegreerde bediening kun je ook de lichtintensiteit aanpassen, zodat zoveel mogelijk details naar voren komen en een professionele touch aan je video's wordt toegevoegd.

Microfoon inbegrepen

De Live Streaming Kit heeft ook een kleine microfoon om verbinding te maken met je smartphone via een 3,5 mm-aansluiting. Hierdoor maak je consequent scherpe beelden en kristalhelder geluid. Je vermijdt vervormingen die mensen die je video's of livestreaming bekijken kunnen storen.

Draadloze afstandsbediening

Met de meegeleverde draadloze afstandsbediening kun je opnemen of livestreamen starten en stoppen tot op 10 meter afstand van je smartphone. Je hebt volledige controle over je inhoud, zelfs op afstand.

Makkelijk te demonteren

De Live Streaming Kit kan eenvoudig in zijn onderdelen worden gedemonteerd. Dit betekent dat je hem op drie verschillende manieren kunt gebruiken: als statief, LED of losse microfoon.

Door deze functie stop je hem gemakkelijk in je tas of rugzak en draag je hem altijd bij je.

SKU SBX114
Product SKU TESTREAMKIT
EAN 8018417329210
Brand SBS Mobile
Color Black