SBS Twin Buds wireless earphones

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€49.99
Free Shipping

Oproepen beantwoorden en naar muziek luisteren is zo ongelooflijk eenvoudig met de draadloze oortelefoons van Twin Buds.


- Batterijduur: 2,5 uur zonder case; 24 uur met case
Signaalbereik: 10 meter

€49.99
Free Shipping

SBS Twin Buds wireless earphones

Deze Twin Buds maken muziek luisteren en oproepen beantwoorden nog nooit zo makkelijk. Bewaar ze en laad ze op met de basis die bij het product is geleverd. Ze zijn zo licht dat je niet eens merkt dat je ze draagt. Ze passen zich ook perfect aan je oor aan dankzij het semi-in-ear-ontwerp, wat een uitstekende pasvorm garandeert.


De oortelefoons profiteren van True Wireless Stereo-technologie en maken draadloos verbinding met elkaar. Deze oortjes hebben een ingebouwde microfoon om te bellen  en multifunctionele knoppen om muziek en oproepen te beheren. Je kunt ook het volume aanpassen, de spraakassistent gebruiken, van de ene track naar de andere schakelen en een oproep beëindigen of weigeren.


Het draagbare oplaadstation van 300 mAh kan worden gebruikt om de oortelefoons op te bergen en op te laden. De Twin Buds-oortelefoons worden automatisch ingeschakeld wanneer ze van de basis worden verwijderd en worden automatisch uitgeschakeld, zonder op een knop te drukken, wanneer ze in de hoes worden teruggeplaatst. Als het oplaadstation leeg is, kun je het opladen via de micro-USB-poort op het apparaat en de kabel die bij het product is geleverd.
SKU SBX085
Product SKU TEEARTWSHOPBTW
EAN 8018417289293
Brand SBS Mobile
Color White