STM Dux Rugged Bookcase iPad Air 2 blauw

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €59.99

Aanbieding prijs €54.99

Free Shipping

De cases van STM Goods dragen bij aan een optimale ervaring met jouw iPad. De STM Dux iPad Air 2 case komt voort uit het streven naar constante innovatie. Met een magnetische sluiting, versterkte hoeken en rubberen beugel is jouw iPad beter beschermd dan ooit!- Diverse drop-testen uitgevoerd door defensie
- Ingebouwd vakje om de Apple Pencil op te bergen
- Sterke magnetische sluiting
- Transparante achterkant
- Versterkte hoeken

Devices Apple iPad Air (2014 / 2nd)

Regular Price: €59.99

Aanbieding prijs €54.99

Free Shipping

STM Dux iPad Air 2 case Blauw

STM Goods neemt bescherming en functionaliteit uiterst serieus. Zo zorgen de harde en versterkte hoeken voor extra bescherming tijdens vallen en stoten. De geïntegreerde magnetische sluiting geeft de mogelijkheid om de case eenvoudig om te vouwen tot standaard. De case kan de iPad onmiddelijk aan en uit doen bij het open en dichtdoen van de case, om de batterij te sparen. De opvouwbare klep aan de voorkant van de case beschermt daarnaast tegen het morsen van water of stof. De US Department of Defense heeft verschillende valtesten uitgevoerd om ultieme bescherming te kunnen garanderen. Daarnaast komt deze Dux case van STM met een ingebouwd vakje, waar je jouw Apple Pencil kan opbergen.

Tip van SB Supply: Door de klep in verschillende posities te zetten, kun je makkelijker je favoriete foto's en video's bekijken.

SKU SBV179
Product SKU stm-222-104J-25
EAN 0617529786874
Kind of case / bag Back case (achterkant), Extreme bescherming, Folio case
Devices Apple iPad Air (2014 / 2nd)
Brand STM
Color Blue