Tune Belt AB77 iPod Nano 7G Sport Armband

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€19.95

Om je iPod mee te nemen tijdens het hardlopen is een hardloop armband een perfecte oplossing. De sport armband draag je om de bovenarm, dit geeft je tevens de mogelijkheid om het scherm van je toestel te gebruiken of bijvoorbeeld het volume te regelen. Tijdens je workout zit je iPod Nano 7G niet in de weg en doordat de sportband goed om de arm zit zal hij ook niet bewegen of hobbelen. Aan de voorzijde van de Tune Belt sportbanden bevindt zich een volledig transparant venster. Dit biedt je de mogelijkheid het scherm van je toestel goed te kunnen bekijken. Een groot voordeel is dat je de iPod volledig kunt bedienen en altijd bereikbaar bent!

Devices Apple iPod Nano 7G
€19.95

Super comfortabele sportarmband

De sportband is gemaakt van lichtgewicht neopreen materiaal. Dit materiaal is ademend en heeft een hoog draagcomfort. De band schuurt niet en zakt niet af tijdens de workout. Veel sportbanden hebben vervelende naden aan de binnenzijde die gaan schuren tijdens het hardlopen, de sportbanden van Tune Belt zijn zo ontworpen dat deze niet schuren op de huid. Na enkele minuten merk je niet eens dat je een sportarmband om hebt!

Een extra optie bij de sportband van Tune Belt is vooral interessant voor gebruikers van een hoofdtelefoon. Op de Tune Belt is een speciale flap voorzien van klittenband, deze geeft je de mogelijkheid om het overtollige snoer van je hoofdtelefoon weg te werken op de sportband.

Bescherming

Tijdens het hardlopen zit je toestel stevig in de Tune Belt sport armband. Doordat het scherm van je iPod tijdens het dragen tegen het transparante venster van de Tune Belt zit zal deze niet uit de hoes glijden. Hij blijft perfect op zijn plek zitten. Doordat de sportband van stevig en zacht neopreen is gemaakt zal je toestel tijdens je workout ook niet beschadigen.

Uitwasbaar

Om ervoor te zorgen dat je lang kan genieten van je sportarmband is deze uitwasbaar (handwas) zodat hij voor de nieuwe 'run' weer helemaal fris is! We adviseren de band met de hand te wassen en ervoor te zorgen dat het venster droog is wanneer je hem te drogen legt.

De verstelbare armband is geschikt voor armen met een omtrek van 22 tot en met 43 centimeter. Voor grotere armen is er een verlengstuk (EX3) verkrijgbaar. Met dit verlengstuk vergroot je de armband met zo'n 16cm.

Kenmerken

  • Super comfortabele sportband
  • Zakt niet af tijdens een workout
  • Touchscreen bedienbaar
  • Uitwasbaar
  • Lusje voor overtollig snoer hoofdtelefoon

Voordelen

  • Altijd je smartphone bij de hand
  • Eenvoudig in gebruik
  • Biedt bescherming
  • Zakt niet af en schuurt niet
  • Ruimte voor de Nike Plus sensor
SKU SBD447
Product SKU AB77
EAN 0080274626670
Kind of case / bag Sportarmband
Devices Apple iPod Nano 7G
Brand Tune Belt
Color Black