Twelve South BookBook CaddySack

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €54.99

Aanbieding prijs €50.00

Free Shipping

Twelve South is er trots op om de BookBook CaddySack te introduceren, een nieuwe manier om te reizen met jouw iPad en/of MacBook. Een BookBook die het reizen een stuk makkelijker maakt! BookBook CaddySack is een lederen travel case voor jouw essentiële Apple accessoires. Binnen deze vintage boek-stijl vindt je een zacht gevoerde hoes om al jouw accessoires te bewaren zoals je voedingsadapter, kabels, stylus, hoofdtelefoon en nog veel meer. Reis je met een MacBook Pro of Air? De BookBook CaddySack werkt als een toolbox voor je MacBook, om al je accessoires efficiënt en netjes op te bergen zoals uw muis, jump drives, oordopjes, kabels en andere adapters.

Regular Price: €54.99

Aanbieding prijs €50.00

Free Shipping

Twelve South BookBook CaddySack

MacBook reisgenoot
Voor MacBook gebruikers is deze case groot genoeg voor het herbergen van de stroomadapter, stroomkabel, extra accu's, externe drives en oortjes. Alles netjes geordend opgeborgen middels vakken en elastische, verstelbare banden. Kortom, een reis "toolbox" voor MacBook accessoires.

Organiseren met stijl
Al jouw kostbare iPad accessoires veilig opgeborgen in een met stof en leer accenten bekleed interieur met genoeg aanpassingsmogelijkheden voor jouw set accessoires. De BookBook is gemaakt van écht leer. Elk exemplaar is bewerkt voor het welbekende "gebruikte" vintage look kenmerk.

SKU SBS110
Product SKU 12-1729
EAN 0811370021829
Brand Twelve South
Color Brown
Material Leather