Twelve South Journal iPhone X / XS zwart

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €69.99

Aanbieding prijs €64.99

Free Shipping

De Twelve South Journal iPhone X / XS zwart is een premium, volledig lederen portemonnee-hoesje voor de iPhone, niet slechts een plastic omhulsel. In plaats daarvan wordt echt handgemaakt leder niet alleen aan de buitenkant gebruikt, maar ook in het hele interieur. Elke case is tot in de perfectie afgewerkt en vakkundig gebruind waardoor het eindproduct comfortabel is als een van de beste handproducten ter wereld. Voor de stijlbewuste, ziet het strakke ontwerp van Journal er net zo goed uit met een pak als met een spijkerbroek.

Devices Apple iPhone X, Apple iPhone XS

Regular Price: €69.99

Aanbieding prijs €64.99

Free Shipping

Twelve South Journal iPhone X / XS zwart

Luxe bescherming voor de beste telefoon ter wereld.

In de Twelve South Journal iPhone X / XS kunt u niet alleen uw iPhone kwijt, ook is er genoeg ruimte voor uw pasjes zodat u alles meteen bij de hand heeft. 

Bescherming en toegang
De Journal-wallet iPhone X / XS case biedt niet alleen bescherming, maar zorgt er ook voor dat het scherm en de knoppen van uw iPhone volledige toegankelijk blijven. Daarnaast kunt u uw iPhone opladen zonder deze uit de Journal te hoeven verwijderen.

Gebruiksgemak
Ook aan uw ID-kaart of rijbewijs is gedacht aangezien hier een doorzichtig venster voor is gemaakt, zodat u uw ID-kaart of rijbewijs niet uit uw Journal hoeft te halen. Mocht u uw identiteitsbewijs toch uit uw portefeuille moeten halen, dan heeft het venster een handige opening voor uw duim waarmee u uw identiteitsbewijs gemakkelijk naar buiten kunt schuiven. De portefeuille bevat verticale sleuven (4 sleuven) en een horizontaal vak voor bankpassen, creditcards, contant geld en bonnetjes.

Kenmerken:
- Het meest luxueuze iPhone hoesje
- Voel de warmte van het slijtvaste leer
- Mogelijkheid om pasjes, geld en je ID kaart op te bergen
- Uitermate geschikt voor handsfree FaceTime oproepen

SKU SBS012
Product SKU 12-1743
EAN 0811370021966
Kind of case / bag Flip case, Folio case
Devices Apple iPhone X, Apple iPhone XS
Brand Twelve South
Color Black
Material Leather