Twelve South Journal iPhone 7 / 8 Plus Cognac

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Plus variant

Regular Price: €79.99

Aanbieding prijs €66.99

Free Shipping

In de Twelve South Journal iPhone 7 / 8 Plus kunt u niet alleen uw iPhone kwijt, ook is er genoeg ruimte voor uw pasjes zodat u alles meteen bij de hand heeft. 

Devices Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone 8 Plus

Regular Price: €79.99

Aanbieding prijs €66.99

Free Shipping

Twelve South Journal iPhone 7 / 8Plus Cognac

In de Twelve South Journal iPhone 7 / 8 Plus kunt u niet alleen uw iPhone kwijt, ook is er genoeg ruimte voor uw pasjes zodat u alles meteen bij de hand heeft. 

Bescherming en toegang
De Journal-wallet iPhone 7 / 8 Plus cases biedt niet alleen bescherming, maar zorgt er ook voor dat het scherm en de knoppen van uw iPhone volledige toegankelijk blijven. Daarnaast kunt u uw iPhone opladen zonder deze uit de Journal te hoeven verwijderen.

Gebruiksgemak
Ook aan uw ID-kaart of rijbewijs is gedacht aangezien hier een doorzichtig venster voor is gemaakt, zodat u uw ID-kaart of rijbewijs niet uit uw Journal hoeft te halen. Mocht u uw identiteitsbewijs toch uit uw portefeuille moeten halen, dan heeft het venster een handige opening voor uw duim waarmee u uw identiteitsbewijs gemakkelijk naar buiten kunt schuiven. De portefeuille bevat verticale sleuven (4 sleuven) en een horizontaal vak voor bankpassen, creditcards, contant geld en bonnetjes.

SKU SBR214
Product SKU 12-1664
EAN 0811370021454
Kind of case / bag Flip case, Folio case
Devices Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone 8 Plus
Brand Twelve South
Color Brown
Material Leather