Twelve South Journal iPhone XS Max zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €69.99

Aanbieding prijs €44.99

De Twelve South Journal iPhone XS Max is een premium, volledig lederen portemonnee-hoesje voor de iPhone, niet slechts een plastic omhulsel. In plaats daarvan wordt echt handgemaakt leder niet alleen aan de buitenkant gebruikt, maar ook in het hele interieur. 


- Mogelijkheid om pasjes, geld en je ID kaart op te bergen
- Het meest luxueuze iPhone hoesje
- Voorzien van hoogwaardig slijtvast leer 

Devices Apple iPhone XS Max

Regular Price: €69.99

Aanbieding prijs €44.99

Twelve South Journal iPhone XS Max zwart

Elke case is tot in de perfectie afgewerkt en vakkundig gebruind waardoor het eindproduct comfortabel is als een van de beste handproducten ter wereld. Voor de stijlbewuste, ziet het strakke ontwerp van Journal er net zo goed uit met een pak als met een spijkerbroek.

Funtionaliteit
In de Twelve South Journal iPhone XS Max kunt u niet alleen uw iPhone kwijt, ook is er genoeg ruimte voor uw pasjes zodat u alles meteen bij de hand heeft. 

Bescherming en toegang
De Journal-wallet iPhone XS Max case biedt niet alleen bescherming, maar zorgt er ook voor dat het scherm en de knoppen van uw iPhone volledige toegankelijk blijven. Daarnaast kunt u uw iPhone opladen zonder deze uit de Journal te hoeven verwijderen.

Gebruiksgemak
Ook aan uw ID-kaart of rijbewijs is gedacht aangezien hier een doorzichtig venster voor is gemaakt, zodat u uw ID-kaart of rijbewijs niet uit uw Journal hoeft te halen. Mocht u uw identiteitsbewijs toch uit uw portefeuille moeten halen, dan heeft het venster een handige opening voor uw duim waarmee u uw identiteitsbewijs gemakkelijk naar buiten kunt schuiven. De portefeuille bevat verticale sleuven (4 sleuven) en een horizontaal vak voor bankpassen, creditcards, contant geld en bonnetjes.

SKU SBT260
Product SKU 12-1818
EAN 0811370022307
Kind of case / bag Flip case, Wallet case
Devices Apple iPhone XS Max
Brand Twelve South
Color Black