Twinkly Starter Pack

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €74.99

Aanbieding prijs €59.99

Free Shipping

Breng je huis, ruimte, object of kerstboom tot leven met deze prachtige LED-appgestuurde slimme verlichting van Twinkly. Kies uit een reeks animaties, aangepaste effecten of zelfs synchronisatie met muziek via de speciale Twinkly-app. Kerst bij jouw thuis was nog nooit zo sfeervol!


- Groepeer meerdere Twinkly's samen
- 105 LEDs
- Synchroniseer met muziek
- Bedien de lichten op afstand
- Teken een effect en de kerstverlichting volgt jouw kleurenvolgorde
- Progammeerbare aan/ uit-timer
- Mogelijkheid om sfeerimpressies te delen via social media

Regular Price: €74.99

Aanbieding prijs €59.99

Free Shipping

Twinkly Starter Pack

Voor sommige mensen kan kerst maar niet vroeg genoeg beginnen. Het is de magie en sfeer die de kerstperiode met zich meebrengt, wat mensen doet verheugen voor de kerstdagen. Kan jij ook uren kijken naar de lichtjes in de boom? Dan wil je de slimme (kerst)verlichting van Twinkly zeker hebben gezien!

Kerstverlichting. Opnieuw uitgevonden!
Versier je ruimte of kerstboom met Twinkly verlichting, precies zoals je gewend bent. De verlichting is maarliefst 13 meter lang, genoeg om het sfeervol te maken. Kies uit een enorme galerij aan opvallende effecten en verlicht je kerst met nog nooit eerder getoonde animaties. Hierbij zijn alle kleurenvariaties mogelijk! Elk effect kan worden aangepast door de snelheid, kleuren en andere belangrijke aspecten van de animatie te wijzigen. Je kunt hierdoor eenvoudig jouw eigen aangepaste effecten maken. Kies de gewenste kleur en teken wat je fantasie maar wenst!

Een netwerk aan kerstverlichting
Je kunt elk Twinkly-apparaat eenvoudig configureren om verbinding te maken met jouw WiFi-netwerk. Op deze manier heb je vanaf elk scherm volledige toegang tot je Twinkly verlichting en kun je ze afzonderlijk bedienen. Je kunt dus meerdere Twinkly's met elkaar verbinden en synchroniseren.

Muziekgestuurde animaties
Elke animatie kan worden geactiveerd op 'gevoelig voor muziek'. Kies je effect, pomp het volume op en geniet van de show!

Tip van SB Supply: bekijk de video om de slimme (kerst)verlichting van Twinkle in actie te zien!

SKU SBT258
Product SKU TW-105-S-EU-P
EAN 8056326670269
Brand Twinkly
Color Unknown