Valenta Booklet Classic Luxe iPhone XS Max Vintage Blauw

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Real leather

Regular Price: €39.99

Aanbieding prijs €19.99

De strakke en elegantie uitstraling sieren deze hoogwaardige case van Valenta. Handige uitsparingen en een stevige basis zorgen voor een goede aanvulling aan jouw iPhone XS Max. Het is alles wat je van een case verwacht en meer!


- Uitsparingen voor pasjes en briefgeld
- Voorzien van een sterke magneetsluiting
- Biedt bescherming tegen krassen, stoten en vallen
- Speciaal ontworpen voor de iPhone XS Max

Devices Apple iPhone XS Max

Regular Price: €39.99

Aanbieding prijs €19.99

Valenta Booklet Classic Luxe iPhone XS Max Vintage Blauw

De Valenta Booklet Classic Luxe cases voor de Iphone XS Max zijn vervaardigd uit betrouwbare materialen. Het is datgene wat Valenta nastreeft dat deze case zo bijzonder maakt. De gedetailleerde afwerking en het duurzame leder maakt het eenvoudige design tot een strakke en elegante case. Dankzij de uitsparingen neem jij makkelijker dan ooit al jouw pasjes en briefgeld mee. De sterke magneetaansluiting zorgt ervoor dat de case niet zal openschieten. 

De passie voor echt leder
Ook bij deze case zien we de passie voor leer en kwaliteit waar Valenta bekend om staat weer terug. Elk product is handgemaakt om de perfecte pasvorm te creëren voor jouw favoriete toestel. Het gebruik van eersteklas, echt leder en het oog voor detail staan garant voor langdurige tevredenheid. Haal hem vandaag nog in huis!

SKU SBT017
Product SKU 581783
EAN 8719638581783
Kind of case / bag Flip case, Wallet case
Devices Apple iPhone XS Max
Brand Valenta
Color Blue