Bluelounge CableDrop Mini 9-pack zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€10.99

De zwarte Bluelounge CableDrop Mini clips kunt u gebruiken om uw bureau netjes en ordelijk te houden. Geef kabels een vaste plek en voorkom dat deze achter het bureau glijden. In deze set worden 9 zwarte Bluelounge CableDrops Mini clips geleverd. De Bluelounge CableDrops Mini zijn bijvoorbeeld geschikt voor de Apple Lightning USB kabel en andere dunne kabels. Voor de dikkere kabels volstaan de reguliere 6 Pack CableDrops.

€10.99

Bluelounge CableDrop Mini 9-pack zwart CDM-BL

In deze verpakking zitten 9 stuks Bluelounge CableDrop Mini in de kleur zwart. De CableDrop Mini is voorzien van een plaklaag waarmee u deze eenvoudig vast plakt op de plaats waar u deze nodig heeft.

Dit slimme product geeft u de mogelijkheid om uw kabels waar u maar wilt vast te klikken, zo voorkomt u dat de kabels achter het bureau verdwijnen of in de knoop raken. Ook kunt u de zwarte Bluelounge Cable Drop Mini gebruiken voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld een pennenhouder, een houder voor uw oordopjes of voor het wegwerken van kabels voor de verlichting in huis!

Inhoud van de verpakking:
- 9 x BlueLounge CableDrop Mini zwart

SKU SBA585
Product SKU CDM-BL
EAN 8886466090982
Devices No
Brand Bluelounge
Color Black
Material No
Inch size No
Cable length No
Product size N/A
Find your connection No