Bluelounge StudioDesk 2

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€649.00
Free Shipping

Onder de verschuifbare deksel van Bluelounge StudioDesk 2 kunt u al uw materiaal en overtollige kabels in een nette opbergruimte verbergen. Door een lange gleuf over de breedte van uw bureau kunt u al uw contactdozen, lichtnetadapters, hubs, externe schijven of routers verbergen en uw bureau netjes houden. Een onopvallende opening in de hoeken aan de achterzijde van de StudioDesk betekent dat slechts één enkele kabel nodig is om alles met een stopcontact te verbinden, terwijl uw kantoorruimte aan kant blijft. Stevige beukenhouten poten ondersteunen een wit gelamineerd bureaublad, terwijl kabels en randapparatuur onder een verschuifbare mat van imitatieleer worden bewaard. Deze zwarte mat is geïntegreerd in het bureau.

- Perfect voor uw Apple notebook
- Stevige berkenhouten poten met wit gelamineerd bureaublad
- Opbergruimte voor randapparatuur en kabels
- Lange gleuf houdt uw werkruimte opgeruimd
- Award-winning design 


Zoekt u de XL uitvoering?, zie deze dan hiernaast.


We ship the StudioDesk to all European countries.

€649.00
Free Shipping

Bluelounge Studio Desk 2 (SD-WH)

Vanaf uw bureau loopt er slechts één enkele kabel naar het stopcontact aan de muur. Al het overige kan binnenin worden opgeborgen.

Ontwerpers, videobewerkers en iedereen die veel kabels en randapparatuur heeft, zoals harde schijven, grafische tablets of opladers, en die een nette werkruimte willen.

Clean desk policy
Wordt u gek van al die kabels op en onder uw bureau? De StudioDesk van Bluelounge is ideaal voor iedereen die zweert bij een zogenaamd “clean desk policy”! Dit design bureau beschikt namelijk over een gigantische verborgen opbergruimte direct onder het werkblad. Hierin kunt u onder andere een stekkerdoos kwijt waarin u bijvoorbeeld adapters voor telefoon en laptop, router en externe harde schijven kunt aansluiten. Door de geul die over de breedte van het bureaublad loopt kunt u uw devices gewoon aansluiten zonder dat u een kluwen aan snoeren en kabels op of onder uw bureau hebt liggen! U hebt vervolgens slechts één snoer dat vanuit het bureau naar een wandcontactdoos loopt.

Het grote opbergvak is zeer toegankelijk: de zwarte kunstlederen werkmat (geïntegreerd) kunt u eenvoudig naar voren schuiven en geeft daarmee toegang tot het verborgen opbergvak.

Afwerking
Dit awardwinning designbureau is zeer strak afgewerkt en is bijzonder stevig en robuust. Zo zijn de poten van massief beukenhout en is het bureaublad van wit laminaat. De toevoeging van de zwarte kunstlederen werkmat geeft het bureau een stijlvolle en moderne uitstraling. De houten accenten zijn ook terug te vinden in de randen van het bureau en in de geul die over de breedte van het bureau loopt.

De Bluelounge StudioDesk wordt geleverd in een doos. Het enige dat u hoeft te doen is de massieve houten poten onder het bureaublad te schroeven. Dit bureau wordt geleverd met een eenvoudige montagehandleiding, mocht u er toch niet helemaal uit komen.

Inhoud verpakking:
- BlueLounge StudioDesk
- Montage-instructies

De Bluelounge Studio Desk wordt geleverd in een stevige doos met de afmetingen 133 x 82 x 20 cm.

Dimensie Bluelounge StudioDesk: 
- Hoogte: 75 cm
- Breedte: 120 cm
- Diepte: 70 cm

SKU SBM013
Product SKU SD02-WH
EAN 8886466091569
Weight (product) 30
Brand Bluelounge
Color White
Material Wood