Element Case Black Ops iPhone 12 / iPhone 12 Pro zwart

Pre-order
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€299.99
Free Shipping

Op zoek naar het allerbeste hoesje? Dan is de Element Case Black Ops voor de iPhone 12 / iPhone 12 Pro precies wat je zoekt. Deze cases zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen met de beste expertise op het gebied van engineering en uiterste precisie bij de ontwikkeling. Dankzij de velen functionaliteiten van deze hoes is je iPhone niet alleen optimaal beschermd, maar je krijgt er ook nog talloze functionaliteiten bij. Voorbeelden hiervan zijn: valbescherming naar militaire standaarden, uitschuifbare pasjeshouder, een afsluitbare camera en een uitklapbare telefoonhouder. De Element Case Black Ops combineert de beste bescherming met functionaliteit en maakt jouw telefoon tot een enorm productief accessoire bij al je activiteiten. 


- Materialen van hoge kwaliteit
- Valbescherming naar militaire standaard 
- Verwijderbare kaarthouder
- Compatibel met draadloos opladen
- Mechanisch uitklapbare houder
- Cameralens cover
- Glasbreker ingebouwd in de hoes

Devices Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro
€299.99
Free Shipping

Element Case Black Ops iPhone 12 / iPhone 12 Pro - Zwart

De Element Case Black Ops positioneert zichzelf als één van de sterkste en beste hoesjes voor de iPhone 12 of iPhone 12 Pro in de markt. Dankzij zijn vele functionaliteiten die in allerlei situaties van pas kunnen komen geldt de Black Ops als een hoes die er voor zorgt dat jij nog productiever wordt en je je telefoon als beste hulpmiddel kan gebruiken in de meest extreme situaties. 

iPhone 12 hoes met extreme bescherming

Hoogwaardige materialen, gecombineerd met uiterste precisie en geniale engineering maken dit tot een case die bestand is tegen alle uitdagingen die jouw activiteiten bieden. Het frame is CNC gefreesd voor het aanbrengen van de meegeleverde roestvrijstalen schroeven die de case tot een 4-laags chassis maakt dat bestand is tegen vallen, stoten, buigingen en krassen. Krachtigere bescherming voor je iPhone kun je haast niet krijgen en de extra functies van de hoes zorgen ervoor dat je telefoon als het ware een survival tool wordt voor in de ruigste terreinen en tijdens de zwaarste uitdagingen. 

De beste materialen voor een schokabsorberende iPhone hoes

Het aluminium dat gebruikt is voor de Black Ops case is van dezelfde kwaliteit als het aluminium dat wordt gebruikt voor de bouw van vliegtuigen. Dit krachtige aluminium vormt samen een bescherming voor je telefoon bestaande uit 4 individuele, schokabsorberende lagen. Verder heeft de hoes een glasvezellaag die voldoet aan militaire standaarden. Hiermee overtreft de Black Ops case zelf de militaire MIL-SPEC-810H standaard. 

Telefoonhoesje met vakjes voor kaarten en pasjes

in de verwijderbare kaartenhouder op de achterkant je de case kun je gemakkelijk drie pasjes kwijt zodat jij altijd je belangrijkste kaarten of pasjes bij de hand hebt. Hiermee combineer je je telefoon met je portemonnee. Als je je kaarten niet nodig hebt tijdens bijvoorbeeld een sportieve outdoor activiteit kun je de kaarthouder makkelijk losmaken van de rest van de hoes. De clip die aan de achterkant van de case is aangebracht kun je gebruiken om briefgeld mee vast te klemmen of om de case aan bijvoorbeeld je broek te bevestigen. 

Talloze extra functies maken je iPhone je beste accessoire

Voor diegenen die tot het uiterste gaan heeft Element Case hun Black Ops case voorzien van allerlei handige extra functies die je niet direct op een telefoonhoes zou verwachten. Wat dacht je van een verschuifbaar klepje dat je camera kan afdekken, een uitklapbare telefoonhouder om van afstand naar je scherm te kijken of een extra verstevigde rand die speciaal gemaakt is voor het breken van glas? Dit laatste kan er zelfs voor zorgen dat je case kunt gebruiken om bijvoorbeeld glas te breken bij een auto-ongeluk of om alarmknop te activeren. Zo maakt de Black Ops case van jouw iPhone echt een overlevingsgereedschap. 

Kortom, wil jij extreme bescherming voor je iPhone 12 of iPhone 12 Pro en extra veel functies toevoegen aan je telefoon, kies dan voor de Black Ops case! 

SKU SBX053
Product SKU EMT-322-247FW-01
EAN 810046111499
Kind of case / bag Back case (achterkant), Extreme bescherming, Wallet case
Devices Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro
Brand Element Case
Color Black