Element Case Black Ops iPhone X / XS zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €249.99

Aanbieding prijs €119.99

Free Shipping

Een case als deze zie je niet vaak: Een super Black Ops case van Element, die grote hoogtes behaald als het gaat om kwaliteit.


- Snel en eenvoudig gebruik van de aan / uit-knop
- CNC-gefreesd composietmateriaal van militaire kwaliteit dat wordt gebruikt om een ​​chassis te maken dat bestand is tegen draaien en buigen
- Ontworpen om te voldoen aan de vereisten van de valtesten voor militaire specificaties

Devices Apple iPhone X, Apple iPhone XS

Regular Price: €249.99

Aanbieding prijs €119.99

Free Shipping

Element Case Black Ops iPhone X / XS zwart

De nieuwe generatie Black ops cases bouwt voort op zijn legendarische erfgoed, met een agressief ontwerp en een onmiskenbare stijl, versterkt door verhoogd materiaal en uitstekende functies. Sterk aluminium zorgt voor een robuuste basis van het chassis, waaraan een super harde zwarte type bekleding wordt toegevoegd voor een niet-glanzende afwerking. Ook is het volgende niveau van de DropShock ™ -technologie uitgebreid om impactabsorberende voordelen te bieden buiten de hoeken en over de hele case. Ondanks dat de case de ultieme bescherming biedt, is het ook nog eens een lichtgewicht. Het ontwerp is exclusief en bestaat uit schokabsorberend drielaagse bescherming (aluminium, polycarbonaat, TPU) , dit verdrijft energie om extreme impact te weerstaan. Een case als deze is uniek en heeft uitzonderlijke kwaliteiten.

SKU SBT619
Product SKU ELE762499
EAN 0765951762499
Kind of case / bag Back case (achterkant), Extreme bescherming
Devices Apple iPhone X, Apple iPhone XS
Brand Element Case
Color Black