Griffin Survivor All-Terrain hardcase Galaxy Tab A 10.1 zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €69.99

Aanbieding prijs €19.99

Bestseller! Sold over 135 times in the past year.

Met de zwarte Griffin Galaxy Tab A 10.1 Survivor hardcase hoeft u zich voortaan geen zorgen meer te maken voor beschadigingen aan uw Galaxy Tab A 10.1  Deze ultra stevige Griffin Survivor case is ontworpen om de Galaxy Tab A 10.1 onder alle omstandigheden schade vrij te houden. Het product voldoet aan militaire normen voor bescherming en duurzaamheid van het Amerikaanse en Britse leger.


De Griffin Survivor voor de Galaxy Tab A 10.1 is naast de kleur zwart in verschillende kleuren beschikbaar.


Ideaal voor scholen en vakmensen De Griffin Galaxy Tab A 10.1 Survivor is de nummer 1 case voor Galaxy Tab A 10.1 gebruik op scholen. De Galaxy Tab A 10.1 Survivor is valbestendig, heeft een standfunctie en is beschikbaar in verschillende kleuren. Let op: deze Survivor is geschikt voor de Galaxy Tab A 10.1 2016.

Devices Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)

Regular Price: €69.99

Aanbieding prijs €19.99

Griffin Survivor Extreme Duty hardcase Galaxy Tab A 10.1 zwart

Twee delen van verschillende materialen
De zwarte Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de Galaxy Tab A 10.1 zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schokabsorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming in het geval de Galaxy Tab A 10.1 valt of ergens tegenaan stoot. 

Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse leger
De case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen. 

Ingebouwde screenprotector
Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele Galaxy Tab A 10.1 beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een Galaxy Tab A 10.1, het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw Galaxy Tab A 10.1 volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case. 

Bescherming van knoppen en poorten
Alle poorten en knoppen van de Galaxy Tab A 10.1 zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijgt u toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen. 

Stevige afneembare riemclip en standaard
De zogenaamde Heavy Duty clip kan desgewenst aan de case worden geklikt. Zo kunt u uw Galaxy Tab A 10.1 aan de riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de Galaxy Tab A 10.1 op elke stand gepositioneerd kan worden. De clip doet ook dienst als handige standaard om de Galaxy Tab A 10.1 schuin op tafel neer te zetten.

De stevigste case op de markt voor de Galaxy Tab A 10.1
Wilt u zich nooit meer zorgen maken om beschadigingen aan uw Galaxy Tab A 10.1? Dan is deze Griffin Survivor Extreme Duty case de perfecte keuze. Deze ultra stevige Galaxy Tab A 10.1 beschermhoes kan letterlijk een oorlog overleven. De case voldoet aan de eisen van het Amerikaanse en Britse leger qua duurzaamheid en bescherming in de meest extreme situaties.

Niet overtuigd?, bekijk de video!

Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten: 
Galaxy Tab A 10.1.

SKU SBR258
Product SKU GB43284
EAN 0685387441259
Kind of case / bag Back case (achterkant), Extreme bescherming, With holder
Devices Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Brand Griffin
Color Black
Material Hard plastic (Polycarbonaat)