Razer Kraken Ultimate headset zwart

Product will be available in 2 to 4 weeks
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€119.99
Free Shipping

De Razer Kraken Ultimate headset zwart geeft jouw game set-up en gaming gear een flinke upgrade. De koptelefoon met ingebouwde verlichting ziet er niet alleen gaaf uit tijdens streams, party's of gewoon rustige solo-sessies, maar beschikt ook nog eens over kraakhelder geluid en een kwalitatief goede microfoon. Dankzij de THX Spatial Sound geluidskwaliteit wordt je compleet de game ingetrokken voor een nog betere game-ervaring. Daarnaast ben je ook nog eens degene met het beste geluid en microfoon van al je vrienden.


- Ingebouwde RGB verlichting
- THX Spatial Sound voor de beste geluidservaring
- Perfect aansluitende, zachte én zelf-koelende oordoppen
- Noise-cancelling microfoon voor het wegfilteren van achtergrondgeluid
- Vervaardigd uit krachtig aluminium en staal

€119.99
Free Shipping

Razer Kraken Ultimate headset zwart

Deze gaming headset overtreft het welbekende 7.1-surroundgeluid dankzij de spatial audio technologie die positioneel nauwkeurige audio produceert voor een realistische audiodiepte. Dit vergroot je bewustzijn van de omgeving en stelt je in staat om tegenstanders met grotere precisie te lokaliseren, zelfs voordat ze in zicht zijn. Dit is ideaal om flanken te vermijden en je eigen hinderlagen op te zetten.

Opvallen met de RGB gaming headset

Met alle kleuren, talloze patronen en dynamische in-game lichteffecten ervaar je een extra dimensie. Volledige RGB-aanpassing en diepere onderdompeling met 's werelds grootste verlichtingsecosysteem voor gaming-apparaten. Ondersteun een groeiende lijst van duizenden apparaten en honderden games en applicaties en breng het naar een hoger niveau met geavanceerde functies.

Kraakheldere stem met deze noise-cancelling headset

De Razer Kraken Ultimate is de headset die een kraakheldere stem garandeert bij het doorgeven van belangrijke informatie aan jouw team. De intrekbare microfoon van de headset is aangedreven door actieve ruisonderdrukkings-technologie die ruis detecteert en deze weg filtert wanneer je spreekt. Met behulp van deze technologie is het in staat om geluiden zoals het gezoem van je pc of juichende mensen effectief te onderdrukken, waardoor men jouw stem nog duidelijker verstaat.

Lokaliseer vijanden met deze surround sound gaming koptelefoon

Deze vakkundig afgestelde drivers zijn gebouwd om een ​​natuurlijkere geluidscurve te produceren en leveren super helder geluid en krachtige bass. Dit zorgt voor een meer meeslepende en levensechte soundscape, waarbij de headset elk detail perfect vastlegt om de effectiviteit van deze surround sound-headset te verbeteren.

Gegarandeerde Razer headset kwaliteit

Geniet van langdurig comfort tijdens jouw gaming-sessies met gedempte oorschelpen die zijn ontworpen om de warmteontwikkeling te verminderen en minimale druk op jouw hoofd uit te oefenen. Een frame van aluminium en een roestvrijstalen hoofdband maken deze pc-gamingheadset licht, flexibel en ongelooflijk duurzaam. Al met al gebouwd om jarenlang intense gamesessies te doorstaan.

SKU SBW965
Product SKU RZ04-03180100-R3M1
EAN 8886419378259
Brand Razer
Color Black