Satechi Aluminum Wireless Remote Control Matte Black

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€49.99
Free Shipping

Satechi Aluminum Wireless Remote Control Matte Black.  Satechi's draadloze aluminium afstandsbediening is de ultieme metgezel voor alle Bluetooth-apparaten. Met deze smalle en compacte schakelaar kunt u uw eigen muziek, video's en presentaties gemakkelijker dan ooit tevoren bedienen in twee verschillende modi (multimedia en presentatie modus).

€49.99
Free Shipping

Satechi Aluminum Wireless Remote Control Matte Black

De afstandsbediening biedt gebruikers de mogelijkheid om hun eigen laptop of tablet op een afstand van maximaal 10 meter te gebruiken, of films gemakkelijk vanuit de bank te bekijken.

Gerichte media weergave

Alle media afspelen, gemakkelijk bestuurd met de hand: sla een nummer over of herhaal de weergave met een druk op de knop. Het volume aanpassen, telefoon uitschakelen of terugkeren naar het startscherm: Satechi maakt dit mogelijk met een enkele druk op de afstandsbediening.

Draadloze Bluetooth-verbinding

De Bluetooth-afstandsbediening van aluminium ondersteunt Bluetooth 3.0 en zorgt voor een veilige en gemakkelijke verbinding met Bluetooth 3.0-apparaten.Als de afstandsbediening in de presentatiestand is, kunnen powerpoint presentaties gemakkelijk via de afstandsbediening worden geregeld. De gebruiker kan overal in de kamer bewegen, zonder de afstandsbediening van het apparaat los te koppelen.

Oplaadbare batterij

Duurzame, oplaadbare lithium-ionbatterijen bieden maximaal 45 uur continue werking voor de maximale bedieningstijd van de afstandsbediening. Als het LED-lampje een zwakke batterijconditie aangeeft, kan de afstandsbediening via een USB-aansluiting of de USB-poort van de computer worden aangesloten via de meegeleverde USB-kabel.

Kenmerken:

- Bluetooth afstandsbediening voor handige controle van laptops en computers
- Twee modi: media weergave en presentatie modus
- Elegant en eenvoudig ontwerp, gemaakt van aluminium
- Oplaadbare batterij met LED status indicator
- Batterijduur tot 45 uur
- Afmetingen (hoogte x breedte x diepte): 9,7 cm x 3,7 cm x 0,8 cm
- Gewicht: 32 g

SKU SBR911
Product SKU ST-ARCM
EAN 0879961007065
Brand Satechi
Color Black