SBS Clamp 15W Snelle Auto-oplader

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Qi Certified
€59.95
Free Shipping
This product fully complies with all the requirements of the QI standard. This is the standard for wireless charging. This product has been tested with regard to safety, charging speed and usability.

Altijd al een superhandig laadstation met snellader in je auto willen hebben? Het kan met de SBS Clamp 15W Snelle Auto-oplader. Plaats je telefoon in de houder, die je eenvoudig bevestigd aan je ventilatieopening, en je telefoon wordt draadloos opgeladen. Terwijl jij je handen veilig aan het stuur hebt, kun je bijvoorbeeld de navigatie weergeven op het scherm van je telefoon. Dankzij de razendsnelle auto-oplader (15W) arriveer jij met een volle accu op je bestemming!


- Draadloze snelle auto-oplader
- Te bevestigen aan je ventilatieopening
- Ultrasnel laden
- 70% procent batterij in slechts 30 minuten
- Dankzij een sensor wordt je telefoon vastgeklemd en losgelaten door de houder
- Ondersteunt alle telefoons met 7.5W - 15W dankzij Qi-technologie
- Automatic Detection System (ADS) voorkomt overhitting

€59.95
Free Shipping

SBS Clamp 15W Snelle Auto-oplader

Oplaadstation in je auto

Je telefoon heeft tegenwoordig meer functies dan ooit: Bellen, streamen, navigeren en ga zo maar door. Ook voor onderweg zijn de mogelijkheden eindeloos. Hoe ideaal is het dan om te beschikken over je eigen verstelbare telefoonhouder en laadstation in één? Deze draadloze auto-oplader van SBS Mobile maakt het mogelijk om je telefoon in de houder in je ventilatieopening te plaatsen, zodat je handsfree nog gebruik kunt maken van de functionaliteiten van je telefoon. Waarom zou je nog je oude navigatiesysteem gebruiken als het ook met je telefoon kan? Gebruik je telefoon als navigatiesysteem of voor telefoongesprekken, en dat terwijl je handen aan het stuur blijven. En minstens zo handig is het feit dat je met een opgeladen accu weer uitstapt op je bestemming. De mogelijkheden zijn oneindig.

Makkelijk in gebruik

Het installeren van de telefoonhouder en draadloze oplader is erg gemakkelijk. Zet de houder vast op de uitgang van je ventilatie, gebruik de sensorische klemmen om je telefoon vast te zetten en gebruik de bijgeleverde USB-C kabel om de telefoonhouder op te laden. De stroom voor de lader haal je eenvoudig uit de 12V / 24V van je auto. De telefoonhouder beschikt over een sensor. Zodra je hier je vingers voorhoudt dan verschuiven de klemmen automatisch voor je je telefoon veilig bevestigt of juist gemakkelijk uit de houder haalt als je op je bestemming bent. Daarnaast is deze draadloze oplader voor in de auto voorzien van een Automatic Detection System (ADS), deze technologie voorkomt overhitting bij langdurig gebruik. Zo heb je een professionele auto set-up met telefoonhouder én draadloze oplader in een handomdraai!

SKU SBW842
Product SKU TESUPWIR15WAUT
EAN 8018417300356
Brand SBS Mobile
Color Black