SBS Car Mount Draadloze Auto / Dashboard Oplader 5W

Pre-order
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Qi Certified
€29.95
This product fully complies with all the requirements of the QI standard. This is the standard for wireless charging. This product has been tested with regard to safety, charging speed and usability.

Met deze SBS draadloze auto oplader 5W en telefoonhouder laat je jouw auto-dashboard beschikken over een super handig en efficiënt laadstation. Je kunt vanaf nu je telefoon in de houder plaatsen en bijvoorbeeld handsfree bellen of de navigatie volgen, en dat terwijl de telefoonhouder ook nog een draadloze oplader met Qi-technologie is! Haal op een veilige manier veel meer uit je telefoon tijdens het rijden met deze telefoonhouder en draadloze oplader in één. 


- Op een veilige manier alle functies van je telefoon benutten
- Een superhandig en efficiënt verstelbaar laadstation in je auto
- Draadloos opladen
- Makkelijk te installeren in iedere auto, met iedere telefoon
- Qi-gecertificeerd
- 25% extra accuduur na 30 minuten


Let op: Enkel geschikt toestellen die Qi-technologie ondersteunen en tot 6" inch schermgrootte hebben.

€29.95

SBS Draadloze Auto Oplader

Oplaadstation in je auto

Je telefoon heeft tegenwoordig meer functies dan ooit: Bellen, streamen, navigeren en ga zo maar door. Ook voor onderweg zijn de mogelijkheden eindeloos. Hoe ideaal is het dan om te beschikken over je eigen verstelbare telefoonhouder en laadstation in één? Deze draadloze auto oplader van SBS Mobile maakt het mogelijk om je telefoon in de houder op je dashboard of voorruit te plaatsen, zodat je handsfree nog gebruik kunt maken van de functionaliteiten van je telefoon. Waarom zou je nog je oude navigatiesysteem gebruiken als het ook met je telefoon kan? Gebruik je telefoon als navigatiesysteem of voor telefoongesprekken, en dat terwijl je handen aan het stuur blijven. En minstens zo handig is het feit dat je met een opgeladen accu weer uitstapt op je bestemming. De mogelijkheden zijn oneindig.

Makkelijk in gebruik

Het installeren van de telefoonhouder en draadloze oplader is erg gemakkelijk. Zet de zuignap vast op de plek waar je jouw telefoonhouder het liefste wil, gebruik de klemmen om je telefoon vast te zetten en gebruik de bijgeleverde Micro-USB kabel om de telefoonhouder op te laden. Zo heb je een professionele auto set-up met telefoonhouder én draadloze oplader in een handomdraai!

SKU SBW805
Product SKU TESUPPWINDWIR5W
EAN 8018417254154
Brand SBS Mobile
Color Black