SBS Wireless Gravity Smartphone houder 10W

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Qi Certified
€39.95
This product fully complies with all the requirements of the QI standard. This is the standard for wireless charging. This product has been tested with regard to safety, charging speed and usability.

Upgrade je eigen auto met een telefoonhouder en draadloze oplader in één met de SBS Wireless Gravity Smartphone houder 10W. Je auto beschikt met behulp van deze draadloze auto-oplader over een efficiënt en professioneel-uitziend draadloos laadstation. Zet je telefoon vast in de telefoonhouder en zet bijvoorbeeld je navigatie aan of bel handsfree terwijl je handen veilig op het stuur blijven liggen. 


- Draadloze auto-oplader
- Handsfree bellen
- Makkelijk vast te zetten op de ventilatieopeningen
- Snelladen (50% accu in 30 minuten) mogelijk dankzij Qi-technologie
- Automatic Detection System (ADS) voorkomt overhitting
- Voor elke telefoon met een 6"5 inch scherm

€39.95

SBS Wireless Gravity Smartphone houder 10W

Oplaadstation in je auto

Je telefoon heeft tegenwoordig meer functies dan ooit: Bellen, streamen, navigeren en ga zo maar door. Ook voor onderweg zijn de mogelijkheden eindeloos. Hoe ideaal is het dan om te beschikken over je eigen verstelbare telefoonhouder en laadstation in één? Deze draadloze auto-oplader van SBS Mobile maakt het mogelijk om je telefoon in de houder in je ventilatieopening te plaatsen, zodat je handsfree nog gebruik kunt maken van de functionaliteiten van je telefoon. Waarom zou je nog je oude navigatiesysteem gebruiken als het ook met je telefoon kan? Gebruik je telefoon als navigatiesysteem of voor telefoongesprekken, en dat terwijl je handen aan het stuur blijven. En minstens zo handig is het feit dat je met een opgeladen accu weer uitstapt op je bestemming. De mogelijkheden zijn oneindig.

Makkelijk in gebruik

Het installeren van de telefoonhouder en draadloze oplader is erg gemakkelijk. Zet de houder vast op de uitgang van je ventilatie, gebruik de klemmen om je telefoon vast te zetten en gebruik de bijgeleverde Micro-USB kabel om de telefoonhouder op te laden. De stroom voor de lader haal je eenvoudig uit de 12V / 24V van je auto. Daarnaast is deze draadloze oplader voor in de auto voorzien van een Automatic Detection System (ADS), deze technologie voorkomt overhitting bij langdurig gebruik. Zo heb je een professionele auto set-up met telefoonhouder én draadloze oplader in een handomdraai!

SKU SBW844
Product SKU TESUPGRAVWIRLITE10W
EAN 8018417276125
Brand SBS Mobile
Color Black