Sena Ultraslim iPhone 12 Pro Max zwart

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Max variant
€39.99

Je ziet aan alles dat de Sena Ultraslim case is opgebouwd uit hoogwaardige materialen en een gedetailleerde afwerking. De case is voorzien van Italiaans Nappa Leder, om jouw iPhone 12 Pro Max de luxe uitstraling te geven die hij verdiend.- Binnenkant is voorzien van een zachte voering
- Beschermd tegen vuil en krassen
- Gedetailleerde afwerking
- Vervaardigd uit Italiaans Nappa Leder

Devices Apple iPhone 12 Pro Max
€39.99

Sena Ultraslim iPhone 12 Pro Max zwart

De iPhone 12 Pro Max UltraSlim case van het merk Sena is gemaakt van luxe, hoogwaardig Italiaans zwart nappa leder en heeft door gebruik van deze kwalitatieve materialen een luxe uitstraling. Het zachte lederen hoesje is exact op maat gemaakt voor jouw iPhone en sluit daardoor naadloos aan.

Het hoesje met een natuurlijke uitstraling

De nieuwe Sena classic uitvoering heeft nog meer karakter in zich door zijn unieke afwerking. Een ontwerp die niet glad en zonder plooien is, maar juist ruig en met kleine oneffenheden. Terug naar de natuurlijke uitstraling van leer, zoals écht leer er vroeger uitzag.

Je iPhone 12 Pro Max gebruiken zonder case

De iPhone 12 Pro Max met zo'n prachtige afwerking en achterkant wil je natuurlijk gebruiken zonder een omhulsel die alle details verbergt. De Sena UltraSlim is bedoeld voor iedereen die zijn iPhone het liefst zonder hoesje gebruikt. Daarnaast zorgt de UltraSlim Classic ervoor dat losse sleutels of andere scherpe voorwerpen geen kans krijgen om krassen achter te laten op het toestel als je onderweg bent.

SKU SBV921
Product SKU SFD481NPUS
EAN 092636350826
Kind of case / bag Sleeve
Devices Apple iPhone 12 Pro Max
Brand Sena
Color Black
Material Leather